torstai 17. lokakuuta 2024

Eva Biaudet vaati afgaaninaisia Suomeen - kyllä, mutta vain yhdellä ehdolla

Perussuomalaiset haluavat muuttaa Suomen pakolaispolitiikkaa siten, että kiintiöpakolaisten kohdalla huomioidaan myös se, kuinka todennäköisesti tänne saapuvat henkilöt sopeutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan ja muuttuvat ajan myötä kortensa yhteiseen kekoon kantaviksi ihmisiksi. Tämä tarkoittaa käytännössä esimerkiksi muslimien Suomeen päästämisen välttämistä. 

Tämä ei käy RKP:lle, jonka kansanedustaja Eva Biaudet´n mukaan afgaaninaisten sisällyttäminen kiintiöpakolaisiin on hänen puolueelleen kynnyskysymys hallituksessa olemiseen. Perusteluksi hän on kertonut sen, että "se tilanne mikä siellä on nyt, naisilla ei ole minkäänlaisia oikeuksia. Afganistanilaisen naisen oikeudet Kabulissa ovat vähemmät kuin oravalla. Ei mitään vapauksia."

Biaudet on ilmeisen oikeassa afgaaninaisten oikeuksien suhteen. Ja siksi olisin taipuvainen itsekin siihen, että heidän osaltaan voitaisiin tehdä poikkeus muslimien välttämisestä kiintiöpakolaisia valittaessa. 

Tämän sanon kuitenkin sillä ehdolla, ettei heidän mukanaan saavu ensimmäistäkään afgaanimiestä - ei puolisoa, aviomiestä eikä edes yli kolmivuotiasta lasta - jotta maahamme otetut naiset eivät joutuisi myös täällä näiden alistamiksi. Onhan päivänselvää, että lähes kaikki miehet halusivat palata Talebanin valtaan länsimaiden poistuessa Afganistanista. 

Muussa tapauksessahan he olisivat käyneet aseelliseen vastarintaan valtaan palaavia Talebaneja vastaan. Ja huolehtineet - tai ainakin yrittäneet huolehtia - siitä, että nämä olisi kukistettu niillä aseilla, joilla länsimaat olivat aseistaneet edellisen hallituksen armeijan. 

Näin ei kuitenkaan tapahtunut, eivätkä afgaanit yleensä ottaen sopeudu kovinkaan hyvin länsimaihin vaan jatkavat täällä oman kulttuurinsa mukaista elämää. Ja siksi heidän joukostaan vain naisten ja tyttöjen voidaan katsoa ansaitsevan tulla valituksi kiintiöpakolaisten joukkoon - ja heidänkin ainoastaan erittäin rajoitetuissa määrin.

Jos näin tehdään, on syytä huolehtia myös siitä, että maahan otetut naiset tekevät selvän pesäeron siihen kulttuuriin, jota he ovat paenneet. Ja vaadittava heitä osoittamaan kykyä sopeutua yhteiskuntaamme paremmin kuin pääosa muslimeista on tähän mennessä tehnyt.

55 kommenttia:

  1. Tuo bidee pitäisi julistaa holhouksen alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Lisäksi hoituisi henkisesti sairaan suojelu, koska kun on mennyt lupaamaan tänne vaan muslimpartasaatanoille ilmaista hoivaa ja pelihetkiä, eivätkä nämä enää tule toteutumaan (uudet tuulet puhaltaa, shitlam is gona be out never come back) niin maassa olevat hemmåtellut ähählääserkkupipilaumat hakevat kiukuissaan kostoa

      Poista
    2. Yhtä paljon, ellen peräti enempi ihmettelen hänen äänestäjiensä ja kannattajiensä mielenterveyttä ja kykyä ymmärtää reaalimailmaa ja erottaa todellisuus fiktiosta. Hänen kannattajajoukkonsa ydin on kuitenkin opillisesti sivistyneitä aikuisia naisia joten onko naisissa vai opillisessa suuntautumisessa vai molemmissa jotakin todella pahasti vialla?

      Poista
    3. Ehdotan että vikaa sekä naisissa että universtaissa. Kun naisten asema paranee niin konformismi lisääntyy. Ja yliopistot ovat nykyään konformismin linnakkeita. Korrektius rulettaa OK.
      -jussi n

      Poista
  2. Talibaaneja Suomeen ? Ei kai ? Mitä Biaudet oikein tarkoitti ? Jos kysymys vain naisista, niin kannatetaan, mut näiden akkojen kyseessä ollen epäilen...
    Kuitenkin kansanedustajalla taisi olla kysymys vain ryvettyneen poliittisen kilven kiillotuksesta.

    VastaaPoista
  3. Sitten Bidee vaatrii perheenyhdistämistä ja jokaisen afgaaninaisen 30 miespuolista sukulaista saapuvat siveyttä valvomaan ja lähettävät tyttöraukan "lomalle" afganistaniin.
    Ehdotan, että Bidee tovereineen lähetetään Afkanistaniin taistelemaan naisten oikeuksien puolesta.

    VastaaPoista
  4. Niin, se on suomalaisten tehtävä hoitaa afgaanien ihmisoikeusasiat kuntoon: afgaanit eivät siihen pysty. Eikö tuo ole rasismia?
    Jos Biaudet kuvittelee suomalaisten kykenevän afgaaninaisten eurooppalaistamiseen, se kertoo vain sen, että Biaudet ei ole se penaalin terävin kynä. Tai vielä pahempaa, ajattelu edustaa stratosfäärin korkeudella leijuvaa ylimielisyyttä.
    No. Eilen Saramo, tänään Biaudet....

    VastaaPoista
  5. Jostain syystä Lähi-idästä tai Afrikasta tulevat ihmiset eivät halua tai kykene sopeutumaan länsimaiseen elämäntapaan?

    Minusta syynä on heidän niin kutsuttu uskontonsa islam ja sen opetukset.
    Todellisuudessa islam on yksinkertaisesti teokratia, eli valtiomalli.
    Teokratia on hallintomuoto, jossa hallitsija käyttää valtaa Jumalan edustajana, ei kansan valitsemana johtajana.

    Muslimit eivät pysty eivätkä halua elää demokraattisessa yhteiskunnassa vaan he pyrkivät perustamaan ja elämään varjoyhteiskunnassa.
    Kaikki näkevät muslimien aiheuttamat ongelmat esimerkiksi Ruotsissa, Ranskassa, Saksassa jne.

    Tästä syystä on erittäin hyvä, jos heitä ei enää päästetä tänne. Päinvastoin, nekin jotka ovat jo tulleet Eurooppaan, on syytä palauttaa.

    Muistakaa, että useimpien perusteena saada niin sanottu turvapaikka oli sota.
    Esimerkiksi Irakin, Syyrian, Afganistanin jne, sota. Nyt sodat ovat loppuneet, joten heillä ei ole perustetta turvapaikalle vaan turvapaikkaoikeus tulee perua ja palauttaa nämä kaikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sota ei ole turvapaikkaperuste.

      Poista
    2. Millä perusteella sitten esim. vuoden 2015 invaasiossa tulleet ovat sen saaneet?

      Poista
    3. Maahanmuutto on globalistien ja EU:n ajama ohjelma, ei siihen sotia ja perusteluja tarvita.

      Poista
  6. Näemme muun muassa Libanonissa ja Ruotsissa , mitä muslimien maahanmuutto aiheuttaa.
    Kaikkien ongelmien lisäksi esim. Libanonissa todellinen valta on siirtynyt Iranille.

    Miettikää mitä Ruotsille tapahtuu muutaman vuosikymmenen kuluttua kun muslimit suurella syntyvyydellä ylittävät kantaruotsalaisten lukumäärän? Tilanne muuttuu täysin samanlaiseksi kuin Libanonissa eikä valta enää ole kantaväestön käsissä.
    Jo nyt Ruotsissa on monia no-go alueita, joihin ruotsalaisille ei ole menemistä.

    Ette kai te halua samaa kohtaloa Suomelle?
    Ruotsissa on tehty suuri ja tuhoisa virhe kun he ottivat muslimeita joukoittain vastaan. Meidän ei ole syytä tehdä samaa virhettä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se sama lopullinen virhe on tehty jo. Vaikka muslimien tuleminen tänne estettäisiin huomenna ja ikuisesti, nykyinen notkuja-populaatio ylittää suomalaisten määrän, kun suuret ikäluokat menevät hautaan.

      Syntyvyystilastot ovat todellisuudessa vieläkin karmeammat, koska täällä syntyneet muslimit ja sekarotuiset lasketaan "suomalaisiksi"

      Poista
    2. Nyt kun olen muuttanut Malmille, saan konkreettisesti kokea/nähdä mitä nämä joutomiehet ovat, notkuvat torilla päivät illat...

      Poista
  7. Muutaman muslimin voisi ottaa Korkeasaareen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viisi kertaa päivässä toistuva rukouskutsu häiritsisi liikaa muita tarhan asukkeja.

      Poista
  8. Moro Ykä,
    Lisäisin vielä yhden vaatimuksen! Valittujen afgaanittarien on asuttava kehä kolmosen ulkopuolella, alle 5000 asukkaan kunnassa, siten että heidät on hajasijoitettu pitkin Suomea!

    Voi Aikoja Voi Tapoja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis piti osoittaa Proffalle ei Ykälle. Aamu kankeutta mielessä! Pyydän anteeksi!

      Poista
    2. Ykällä on hyvä blogi, jota kannattaa kyllä lukea!
      https://yrjoperskeles.blogspot.com/

      Poista
  9. Tuo on professorilta hyvä havainto että afganistanilaiset halusivat talebanien valtaa. Siellä asuu 46 miljoonaa ihmistä. Talebanien joukkojen vahvuus oli 16000, tai se ainakin oli suurin luku joka esitettiin. Ei 16 000 voi vallata 46 miljoonan ihmisen maata jossa aseita on vaikka kuinka, jos ne 46 miljoonaa eivät sitä halua. Tämä väestön tahtotila jätetään ihan jatkuvasti huomiotta aina kun on kyse muslimeista. Ei Hamas hallitsisi Gazaa tai Fatah Länsirantaa tai Hizbollah LIbanonia tai ISIS Syyriaa ja Irakia jos siellä väestö ei sitä haluaisi. Näillä "ääriliikkeillä" on tosiasiassa muslimien keskuudessa vankka kannatus, eivätkä ne ole siellä mitään ääriliikkeitä vaan ihan perusjuttua väestön keskuudessa, sitä mitä 60-80% nimenomaan kannattaa ja haluaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskokaa nyt. Uskonto on se, mikä muslimeita määrää.

      Tässä esimerkki:

      Väkivalta Koraanissa

      Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
      Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Väkivalta_Koraanissa

      ---------------------------------

      Tämän niin sanotun uskonnon merkitys heille on jotain sellaista, mitä länsimaissa ei ymmärretä.
      He syntyvät siihen ja sen määrittämään elämään sekä yhteiskuntaan.
      Afganistan osoitti sen etteivät he halua muuttaa yhteiskuntaansa demokraattiseksi vaan haluavat elää teokratiassa kuten muslimit muuallakin.

      Poista
  10. Yle tänään

    EU:ssa vireillä kiristyksiä maahantuloon: Puola kopioisi Suomen käännytyslain ja Italia kaupittelee Albania-malliaan

    Maahanmuutto on tänään alkavan EU-huippukokouksen pääaiheita. Puola lähti Suomen tielle käännytyslaissa.

    https://yle.fi/a/74-20118258

    Artikkelista poimittua

    Puolan pääministeri Donald Tusk haluaa kieltää väliaikaisesti oikeuden turvapaikan hakemiseen Valko-Venäjältä tulevilta siirtolaisilta.
    Tusk vetoaa Suomen malliin perustellessaan päätöstään.

    Puola ei ole saanut ratkaisua Valko-Venäjältä tulevaan siirtolaisvirtaan. Maahan on pyrkinyt elokuussa 2021 alkaneen, Valko-Venäjän masinoiman ihmisvirran aikana laittomasti 100 000 tulijaa. Ihmisistä on tullut hybridisodan pelinappuloita.
    ...
    ...
    Italian pääministeri Georgia Meloni puolestaan kehuu Albanian mallia.

    Italia siirtää Välimeren yli pyrkineitä turvapaikanhakijoita kahteen Albaniaan perustettuun vastaanottokeskukseen odottamaan turvapaikkahakemusten käsittelyä. Ensimmäiset 16 turvapaikanhakijaa on juuri siirretty Albaniaan.
    ...
    ...
    Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen lähetti maanantaina EU-johtajille kirjeen, jossa hän kertoi tukevansa EU:n ulkopuolelle perustettavia keskuksia unionimaista kotimaihinsa palautettaville ihmisille. Kolmansiin maihin tulisi siis karkotuskeskuksia. Komissio ryhtyy selvittämään asiaa.

    Suomen hallituskin haluaa edistää turvapaikanhakijoiden sijoittamista EU:n ulkopuolelle. Tämä sisältyy hallituksen seuraavalle komissiolle esittämiin toiveisiin.

    VastaaPoista
  11. Biovessa tarkoittaa, että lapioidaan kaikki 3 maailman partanaamat Suomeen, niin silloin palaa taas naisille oikeudet..3 maailmassa kun siellä ei ole muuta kun naisia, mutta mitenkäs sitten toteutuu naisten oikeudet Suomessa....

    VastaaPoista
  12. Vanha kikka on lähettää ankkurilapsi länsimaihin ja hetken päästä koko muu perhe seuraa.
    Nyt Biaudet muuttaa taktiikkaa ja pyrkii käyttämään naisia vastaavalla tavalla.
    Toivottavasti ei onnistu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kukkahatut ilmeisesti luulevat että ne "sorretut" afgaaninaiset ovat jotenkin vähemmän fanaattisia muslimeja sen vuoksi että heidän asemansa ei ole tasa-arvoinen? ehei, naiset ovat aina olleet paljon fanaattisempia ja monilukuisempia kaikkiin ideologioihin kuin miehet. Miehet organisoivat ja pyörittävät kyllä niitä ideologioita, heillä on siihen enemmä taipumuksia ja kykyjä, mutta fanaattisempia ovat naiset.

      Poista
  13. Ei muslimeja Turkuun, ei muslimeja minnekkään! Eikä mitään poikkeuksia, Bidee on täyttä ymmärrystä vailla.

    VastaaPoista
  14. Vigeliuksen esittämät tosiasiat valuivat Biaudetilta ja Razmyarilta ohi kuin vesi hanhen selästä.
    Vigelius kertoi, että maailmassa on niin paljon turvapaikanhakijoita, että Suomi ei pysty heitä mitenkään vastaanottamaan. Valittavana olisi muitakin kuin muslimeja, eli myös vainottuja kristittyjä.
    Hän myös kertoi, miten surkeaa on tulleiden muslimien menestys ollut tilastojen valossa.
    Hän esitti myös, että vieläpä laissa on mainittu, että kiintiöpakolaisten kohdalla on huomioitava se, että valituilla olisi oltava hyvät edellytykset sopeutua suomalaiseen yhteiskuntaan.
    Näillä tosiasioilla ei kuitenkaan ollut mitään vaikutusta Biaudetin ja Razmyarin jankutukseen. Tosin sitä on turha odottaakaan näiden fanaatikkojen kohdalla.

    VastaaPoista
  15. Bio-D:lle tiedoksi, että se on heidän kulttuurinsa, eikä meillä ole siihen mitään nokan koputtamista. Kaikki kulttuurit ovat yhtä arvokkaita ja yhtä hyviä, eikä ole meidän tehtävämme kritisoida afganistanilaisten kulttuuria ja naisten kohtelua siellä. Bio-D on kulttuurirasisti pahimmasta päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinäpä sen sanoit! Kaikki kulttuurit ihan yhtä hyviä. Miltä siis ihmisiä täytyy pelastaa?

      Monikulttuurisen yhteiskunnan auvoisen yhteiselon utopia on ammuttu alas ajat sitten, mutta joihinkin korviin ei arkipäivän realismi ole vielä kantautunut; väkivalta, raiskaukset, murhat, katujengit, sosiaalitukien väärinkäyttö, peruskoulun alasajo, white flight eli kaikki mikä on tapahtunut muualla Euroopassa, tapahtuu meilläkin. Hei haloo ja herätys, Biaudet ja Razmyar!


      Poista
    2. Niin. Miksi Bidee olettaa että kaikki maailman ihmiset haluavat länsimaiset "vapaudet ja oikeudet"?

      Vapauden mihin? Pyöriä kännissä viikonloppuna kaupungilla kullikarusellissa 35-vuotiaaksi asti ja jäädä lapsettomaksi?
      Uskovatkohan biaudetin toverit vielä silloinkin "jakamattomiin ihmisoikeuksiin" ja vapauteen naisille tehdä mitä huvittaa, kun viimeiset eurooppalaiset ovat samassa tilanteessa kuin valkoiset etelä-afrikassa nyt

      Poista
  16. Ylioppilas Biaudet on rasisti, joka keplotteli itselleen pestin, johon hänellä ei ollut pätevyyttä ettei pätevä tummaihoinen olisi sitä saanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on niin ruotsalaista niin ruotsalaista että.... RKP jne. Paitsi että eihän hän ole edes oikeastaan suomenruotsalainen. Isänsä on sveitsiläisen suvun lahja Suomelle jolla sveitsiläinen isä ja suomenruotsalainen/venäläinen äiti. Evan äiti on Kainuusta, ihan suomalainen.

      Poista
    2. Tekopyhä Nuuska-RKP hurskastelee ja syyttää muita rasismista, mutta harrastaa itse siltarumpupolitikointia ja korruptiota ujuttamalla (jeesustelija Henriksson) jopa lakiin suomenruotsalaisen pietarsaarelaisen nuuskatehtailijakaverinsa valmistamia nuuskanmakuja, jotta kaverin nuuskakauppa käy.
      Todella oksettavaa porukkaa, helvetin tekopyhät kiristäjät.

      Poista
    3. Nyt repesin, Nuuska-RKP, hah hah.

      Poista
  17. Terhomatti Hämeenkorpi17. lokakuuta 2024 klo 10.21

    Umpihullu bidee. Ei mulla muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Umpihullu, toden totta olen samaa mieltä!

      Poista
  18. Olisiko afgaaniperheen naisilla täällä enemmän oikeuksia? Entä yhteiskunnalliset velvollisuudet osallistua työelämään ja hyväksyä suomalainen taviksen käytäntö ja elämäntapa. Entä heidän lapsensa? Juurrutetaanko afgaanin tapakulttuuri pakollisesti asusteista alkaen. Saisivatko rouva ja lapset hiekkalaatikolla seurustella, tyttöret vapaana huivista muiden nuorten kera...ja palkon muuta.

    VastaaPoista
  19. Eilen a-studio oli taas sitä itteään Yleä. Käytännössä studiossa oli kamppailu kolme vastaan yksi: punertava toimittaja, afgaaninainen ja hyväosainen maailmanhalaaja ja merkittävin hallitushaitta Piudee.

    Jos RKP vetäisee tästä sipulit sieraimiin, kannattaisiko muiden hallituspuolueiden alkaa kosiskella keskustaa osaksi hallitusta? Siellä kun saatetaan olla hieman järkiintyneempiä sen jälkeen, kun wef-lihapulla (anteeksi alatyyli mutta en voi mitään) vaihdettiin perusjunttimieheen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Ylen netissä julistettiin rivien välissä, että persujunttia hilattiin kölin alitse.

      Poista
    2. Saattaa olla että ohjelman katsoneilla ei-vihervasemmistolaisilla jäi hieman erilainen kuva tapahtuneesta...

      Poista
  20. Suomen valtio voisi lähettää Eva Biaudet'n ja Nasima Razmyarin Afganistaniin kehitysapuna ajamaan naisten asiaa. Mielellään 20:n vuoden projekti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät malttaisi pitää turpaansa kiinni, mistä hyvästä uskonnolliset poliisit antaisivat raippoja (Aahhh, mikä mielikuva!) ja pian luikkisivat takaisin lempeiden suomalaisrasistien hoiviin.

      Poista
  21. Ihminen on lajityypillisesti, lähtökohtisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen laumaeläin, ja ihmisyhteisöissä "valta" on sikäli maaginen asia, että se on organisoinut toimiamme miljoonan vuotta -- siis jo paljon ennen kuin mikään osa ajattelustamme oli tietoista saati tiedollista.

    "Valta" on lajinkehityksen pitkässä perspektiivissä jalostunut yksilön kokemukselliseksi "tahdoksi", joka kuitenkin on edelleenkin erityistä regressoivaa metodia, hypnoosia, käyttäen palautettavissa takaisin alkuperäiseen kollektiiviseen muotoonsa, jolloin yllättäen huomaamme, että "tahto" voikin siirtyä henkilöltä toiselle.

    Inhimillinen kehitys on niin sanoakseni yksisuuntainen perspektiivi, sillä tapahtunut kehitys voidaan nähdä vain kehityksen suunnasta. Yhteisöjen sosiaalista koheesiota ylläpitävät voimat olivat pitkään niin vahvoja, että kaikki ajattelu oli olemuksellisesti vain sosiaalista sidosta vahvistavaa, "tunnustuksellista". Mitä ymmärtää kala vedestä, jossa se ui koko ikänsä? Itse asiassa vasta muutamien viimeisten vuosituhansien kuluessa muutamissa kulttuureissa on tapahtunut jonkinlainen ratkaiseva emergenttinen herääminen, jossa yksilön on mahdollista ikään kuin nostaa päänsä itsetietoisuuden pinnan yläpuolelle.

    Teokratiat ja muut "totalitarismin" muodot -- millä ikinä "ismeillä" niitä valtajärjestelmiä nimitämmekään -- ovat edelleenkin hallitseva osa sosiaalista järjestäytymistämme. Eurooppalaisen uuden ajan tiedollinen ajattelu on toki ollut koko ihmisen historiassa aivan erityislaatuista -- ihan erityisellä tavalla "opillista" -- , ja, valitettavasti, opillisuuden ominaisuudet ovat juuri yhteisöllisen vallan erittelyssä pettäneet meidät. Uuden ajan viisaimmista sosiologeista huolimatta suuri enemmistö "demokratioidenkin" kansalaisista ei edelleenkään ymmärrä "vallan" pohjimmaisesta maagisuudesta mitään.

    Me tosiaan koemme ja kuvitelemme, että esimerkiksi "uskonnot" ovat kaikki uskontoja uskontojen joukossa, tai että esimerkiksi natsi-Saksa ja N-liitto eivät järjestelminä olisi mitattavissa samoilla sosiaalisen sitovuuden asteikon mittaluvuilla. Totuus on toisenlainen: niin tunnustukselliset uskonnot kuin totalitarismitkin ovat saman "vallan" saman sukuisia ikuisia ilmiöitä, sosiaalisesti äärimmäisen sitovan "vallan" muotoja.

    Poilitiikkamme elää ideologisten käsitteistöjen varassa ja on laidasta laitaan pahasti harhassa. Me voimme tosiaan poliittisina julistuksina samaan hengenvetoon vaatia tuomiota natsi-Saksan ja N-liiton totalitarismeille, ja yhtä tosissamme vaatia "ihmisoikeuksien" nimissä "uskonnonvapautta" kaikille tunnustuksellisille saarnamiehille.

    Ja näitä Biaudet-tyyppejä riittää. Ne eivät koskaan tule nostamaan päätään käsitteiden meren vedenpinnan yläpuolelle.

    VastaaPoista
  22. Tällä kertaa en ole proffan kanssa samaa mieltä. Afgaanit kuuluvat omaan maahansa ja myös täällä olevat kuten nazima pitäisi palauttaa sinne kiireen kaupalla ennen kuin mitään peruuttamatonta tapahtuu. Ja koko perhe pitää tietysti yhdistää eli kommunisti-isä ja mitä niitä on samalla kuljetuksella takaisin.

    VastaaPoista
  23. Tehdään vaihtokauppa. Etsitään Afganistanista yksi järkevä nainen ja otetaan hänet Suomeen turvapaikanhakijaksi. Tilalle annataan fanaattisuuteen kyvykkyyttä omaava Biaudet.
    Win-win-tilanne. Suomi saa järkevän ihmisen ja Afganistan yhden fanaattisuuden perikuvan.

    VastaaPoista
  24. Anteeksi hieman asian vierestä mutta

    Yle tänään

    Terapeutti-Ville jää sairauslomalle eduskunnasta: ”Sairain työyhteisö missä olen ollut”

    Kansanedustaja Ville Merinen (sd.) eli Terapeutti-Ville kertoo kertoo somessa jäävänsä pois eduskunnasta toistaiseksi.

    https://yle.fi/a/74-20118578

    Artikkelista poimittua

    Terapeutti-Villenä tunnetuksi tullut kansanedustaja Ville Merinen (sd.) jää sairauslomalle eduskunnasta. Merinen kertoo asiasta sometilillään.

    Merinen kertoo syyksi äitinsä vakavan sairauden sekä sotevaliokunnan huonon työilmapiirin.

    – Olen miettinyt kaksi syksyä. Olenko minä vain viallinen vai oikeassa oleva ihminen, kun kestä sotevaliokunnan meininkiä, Merinen kirjoittaa Instagramissa.

    – Sairain työyhteisö missä olen ollut.
    ---------------------------------------------------------

    Ottaa lujille kun Suomea laitetaan kuntoon.
    Olisiko Afganistan hänelle parempi paikka?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä konformismin aikakautena eräille ihmisille on todella vaikeaa sietää erimielisyyttä. Se että joku on toista mieltä asioista kun itse, on kamaluuden kauhistus. Tämä on yleensä naisille tyypillinen asenne ja se näkyy nykyisin työpaikoilla tolkuttomuutena. Mutta sitä esiintyy kyllä naismaisilla miehilläkin, eivät kestä että joku sanoo heille olevansa toista mieltä ja etenkään sitä että se joku toimii siten että ajaa konkreettisesti sitä omaa kantaansa. Nämä konformistit kutsuvat tätä veneen keikuttamiseksi, ja se että kaakattavan lauman yleistä mielipidettä ei saa haastaa, johtaa tosielämässä aivan typeriin tilanteisiin. Meidän kaikkien pitäisi muka hyväksyä lauman täysin typerän kellokkaan lanseeraama käsitys asioiden tilasta ja siitä mitä pitää tehdä. Asioiden onnistumisesta vastuullisena managerina törmäsin tähän jatkuvasti enemmän ja enemmän, ja pääsin "ystäväksi" monille tahoille kun en hyväksynyt typeryyksiä, miten suosittuja ne porukan keskuudessa olivatkaan.

      Poista
    2. Jaa, taitaakin olla kyse taas Kiurusta eikä mistään ettei vastakkain asettelua kestettäisi. Se nainen on osoittautunut ihan jokaisessa paikassa ja tehtävässä missä on ollut täydeksi kokovartalokyrväksi. Ilmeisen pelottava peluri kun sossut eivät saa sitä kammettua sivuun vaikka siitä olisi heille itselleen etua.

      Poista
    3. Kiuru oli eilen A-studiossa "keskustelemassa" Sanni Grahn-Laasosen kanssa, ja olihan raivokas esitys. Silmät vihaa leimuten Kiuru saarnasi totuuksiaan välittämättä toimittajankaan keskeytysyrityksistä, paasasi ja messusi hullun lailla. Ei ole aivan täyspäinen tapaus.

      Poista
  25. Juuri maksoin Varhalle 46 euroa ja tänään tuli toinen samansuuruinen lasku toisesta käynnistä. Yhteensä käytin palvelua noin puoli tuntia ja hinta lähes satanen. Mitä vittua meidän ilmaiselle terveynhuollolle on tapahtunut?

    Maksan tuloverot, kunnallisverot, yleverot, alvit joka helekkarin tuotteesta...Ei paljon naurata. Sitten tuo seinähullu ämmä yhdessä muiden ylipalkattujen syöttiläsämmien kera haalii tänne lisää elätettäviä minun kustannuksellani. Miten aloittaa kapina näitä idiootteja vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime eduskuntavaaleissa saatiin muutos aikaiseksi. Kun vaan ihmiset jatkaisivat samaa linjaa äänestämällä niin kyllä se laiva pikku hiljaa kääntyy.

      Poista
  26. Afganistanissa on nykyisin juuri sellainen hallitus, mitä afganistalaiset itse ovat halunneet ja se kohtelee afganistanilaisia juuri niiden arvojen mukaisesti, mitkä kuuluvat heidän kulttuuriinsa. Se on juuri hyvin ja juuri oikein afganistanilaisille itselleen, eikä meillä ole mitään oikeutta yrittää mestaroida heidän kulttuuriaan. USA yritti sitä 22 vuotta ja huonosti kävi.

    Suomi pitäköön näppinsä erossa afgaanien asioista. Heillä on heidän kulttuurinsa ja meillä meidän, eikä meillä ole mitään oikeutta väittää, että meidän olisi parempi.

    VastaaPoista
  27. Onko tuo epänaikkonen alkanut suomen valtion palkkaamana Afganistanin sosiaaliministeriksi?

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.