lauantai 29. huhtikuuta 2023

Eva Biaudet ja oululaiset lapsenraiskaajat

Ilta-Sanomat valotti Oulussa rangaistuksensa saaneiden lapsenraiskaajien taustoja. Kovimman rangaistuksen saaneen Osamahin tuomioon sisältyi muiden tuomittujen kanssa tekemänsä tapauksen lisäksi muitakin rikoksia, nimittäin syksystä 2021 helmikuuhun 2022 kestänyt törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, seksuaalipalvelujen ostaminen alaikäiseltä, törkeä huumausainerikos ja pahoinpitely. 

Othman puolestaan oli tehnyt aiemmin väkivalta- ja huumausainerikoksia. Ja Abdulrahman oli aikanaan tuomittu törkeästä pahoinpitelystä, lievästä ampuma-aserikoksesta, huumausainerikoksesta ja kahdesta kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Ja olipa häntä syytetty myös seksuaalisesta ahdistelusta, mutta silloin oikeus ei ollut uskonut syyttäjää.

Lapsenraiskaajien CV on siis sisältänyt melkoisia rikoksia jo ennen nyt rangaistukseen johtanutta lapsenraiskausta. Ja siksi kysymys kuuluukin, että miksi meidän maahanmuuttopolitiikkamme on sellaista, että tämän kaltaiset henkilöt ovat voineet raiskata lapsen vielä aiempien tekojensa jälkeen? 

Eikö viattomien ihmisten kärsimyksillä ole mitään sijaa tästä politiikasta lakeja ja asetuksia tehneiden poliitikkojen mielessä? Vai saavatko he jonkinlaista tyydytystä kuullessaan nyt tuomion saaneiden henkilöiden rikoksista?

Jo pelkästään tästä syystä toivon, että kuluneella viikolla alkaneet Petteri Orpon (kok) johtavat hallitusneuvottelut johtavan sellaiseen ohjelmaan, jossa erityisesti humanitaarista maahanmuuttopolitiikkaa kiristetään oleellisesti ja siihen sisällytetään selvät pykälät nykyistä helpommasta maastapoistamisesta. 

Samalla tahdon sanoa RKP:n Eva Biaudet´lle, että kannattaisi lukea uudelleen hänen näiden hallitusneuvotteluiden alla esiin nostamansa Jussi Halla-ahon teksti ja siihen liittyvä kommentti. Sekä verrata sitä siihen, mistä tässä puheena olleiden "oululaismiesten" tapauksessa oli kyse. 

Ja yrittää ymmärtää, miksi näillä asioilla on looginen yhteys. Tai ellei hän vieläkään ymmärrä, niin ehkä kannattaisi lisäksi tutustua siihen oppiin, jonka Arian Juhana Rezaji on hänelle tarjoillut.


19 kommenttia:

 1. Biaudet'n ja kannssasisariensa tavoitteet ovat vähintäänkin merkillisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tiedä mitä he perimmältään toivovat, mutta eivät häveliäisyydestä kehtaa sitä julkisesti sanoa tai eivät edes itse ymmärrä sisäisiä halujaan.

   On kaksi asiaa joiden toimintaa mies ei voi ymmärtää, mopon kaasutin ja naisen mieli.

   Jamppa vaan

   Poista
  2. Ihan just noin. Ja sen mopon kaasarinkin vielä jotenkin käsittää kun järjellä ajattelee, vaan tuo naisen mieli on otain johon ei ihmisen ymmärrys riitä.
   Huru-ukko

   Poista
 2. Jos ihmiset eivät kokonaisuudessaan koe tekemiensä päätöksien kustannuksia ja tuottoja, niin he eivät tee hyviä päätöksiä. Kuvatussa tapauksessa ylioppilas Biaudetin ja hänenkaltaistensa tekemien päätösten kustannukset kaatuivat ulkopuolisten päälle. Juuri tätä ongelmaa HA valotti, kun hän toivoi, että JOS raiskauksia tapahtuu ne kohdistuvat päätöksentekijöihin. Tätä ylioppilas Biaudet ei ymmärrä tai teeskentelee ettei ymmärrä. Kummassakin tapauksessa ala-arvoinen ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millähän ilveellä tuo nainen on ylioppilaaksi kirjoittanut?

   Poista
  2. Ns. naisellisilla avuilla??

   Poista
  3. Suurnainen Pierú kuuluu ranta-aateliin, jonka nyt vaan on saatava haluamansa ja senhän tuo saa.

   Poista
 3. "Bivessalla" on pitkä historia eikä yhtäkään järkevää kommenttia ja vielä vähemmän järkeviä tekoja.

  VastaaPoista
 4. Biaudet kuuluu RKP:n "vasemmistoliberaaliin" siipeen, mikä tietysti jo sinänsä selittää omituisen toiminnan ja levottomat puheet. Hän oli myös ainoa eduskuntaryhmästä, joka vastusti hallitusneuvotteluihin menoa Perussuomalaisten kanssa, koska olisi halunnut sinipunahallituksen. Eli aika äärilaidan kulkija ja on aina kuulunut naispuoliseen tärähtäneistöön, jolle jostain kumman syystä löytyy aina tietty määrä äänestäjiä. Haittamaahanmuuton kannatus kuuluu tietenkin olennaisena osana diagnoosiin.

  VastaaPoista
 5. Aivan mainio tuo Halla-ahon krokotiilivertaus. Biaudet ei ole 15 vuoden jälkeenkään ymmärtänyt asiasta mitään.

  Pari vuotta Halla-ahon scripta-kirjoitusta aikaisemmin keskustelin humanitäärisestä maahanmuutosta Turun Sanomien toimittajan kanssa. Sanoin hänelle, että raiskattuja ja pahoinpideltyjä naisia on enemmän kuin aitoja pakolaisia. Tarkoitin, että suurin osa tulleista tulee Suomeen väärin perustein ja valehtelemalla. Tämä on todistettu vuosien mittaan monin tavoin, mm. koska tulijat ovat pitkiä aikoja kotimaassaan, josta muka ovat henkilökohtaista vainoa paenneet.

  Toimittaja menetti malttinsa. Hän huusi suoraa huutoa kuinka paha ihminen olen. Hän ei tule enää koskaan puhumaan kanssani. Kiitokseksi hänelle siitä, että lupauksensa on pitänyt. Ei tarvinne erikseen mainita, että kyse oli naistoimittajasta.

  Olen edelleen samaa mieltä kuin 2006 tulijoiden motiiveista sekä raiskattujen tyttöjen ja naisten kohtalosta heidän takiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun juttuja, tosikertomuksia olen lukenut vuosia, olet ainoa jonka takia edes valtamedian sivut olen aukaissut. Nyt nuo mediat on sulkeutuneet. Kiitos ja kumarrus sinulle, voi kun olisit hallituksessa päättämässä suomen asioista niin ehkä saataisiin tämä maa taas tolpilleen.

   Poista
 6. Kysymys:
  "Miksi meidän maahanmuuttopolitiikkamme on sellaista, että tämän kaltaisen henkilöt ovat voineet raiskata lapsen vielä aiempien tekojensa jälkeen?"
  Vastaus:
  Koska Suomen kansa HALUAA tätä äänestämällä tämän politiikan tekijät valtaan yhä uudestaan.

  Kysymys:
  "Eikö viattomien ihmisten kärsimyksillä ole mitään sijaa tästä politiikasta lakeja ja asetuksia tehneiden poliitikkojen mielessä?"
  Vastaus:
  On toki. Heidän maailmankuvassaan vain näiden kärsimysten aiheuttajat ovatkin niitä kärsiviä pikku palleroita, joille pitää antaa vierihoitoa, rintaruokintaa ja pillua.

  Kysymys:
  "Saavatko he jonkinlaista tyydytystä kuullessaan nyt tuomion saaneiden henkilöiden rikoksista?"
  Vastaus:
  Kyllä saavat ja paljon!
  Se on juuri sitä, mitä nämä kulttuurimarxistit haluavat ja saavat.

  VastaaPoista
 7. Näyttää kovasti siltä että yksityisillä ihmisillä ei ole mitään arvoa vasemmistolaisessa politiikassa. Eli: joh minut tapetaan nälkään, sillä ei ole väliä. Ainoa mikä merkitsee on se että Li Andersson ja hänen kaverinsa saavat shampanja-aamupalansa täydellisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida kovin montaa duunaria löytyä Vasemmistoliiton akateemisten nuorten naisten joukosta. Tokkopa on Li koskaan käynyt ihan oikeassa teollisuuslaitoksessa katsomassa, missä sitä persvakomiesten duunia painetaan. Tärkeämpiä ovat transseksuaalien, homojen ja intersektionaalisen feminismin polttavat kysymykset. Ja paras tehdaskierroshan on sellainen, jossa tehdas kierretään mahdollisimman kaukaa.

   Poista
  2. Tuo on ihan jees, koska feministit ym. muu ryönä hajauttaa äänensä ainakin kolmelle puolueelle ja tuloksena ei ole valinta vaan rannalle jäänti. Jos keskittäisivät, niin voisi tulla tulostakin.

   Poista
 8. MTV uutiset 30.4.2023

  Toistakymmentä ihmistä sai syytteet helsinkiläiseen katujengiin liittyvistä huume- ja väkivaltarikoksista

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/toistakymmenta-ihmista-sai-syytteet-helsinkilaiseen-katujengiin-liittyvista-huume-ja-vakivaltarikoksista/8686830

  Artikkelista poimittua

  Syytteissä on kyse muun muassa törkeistä ryöstöistä ja törkeän henkeen tai terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta.

  Helsingin käräjäoikeudessa on nostettu syytteitä itähelsinkiläiseen katujengiin liittyvässä rikoskokonaisuudessa.
  Syytteet koskevat muun muassa törkeitä huumausainerikoksia, tapon yritystä, törkeän kiristyksen yritystä, törkeitä ryöstöjä, törkeän henkeen tai
  terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelua ja oikeudenkäytössä kuultavan uhkaamista.

  Syytteessä on toistakymmentä ihmistä. Epäillyt ovat parikymppisiä. Syyttäjä katsoo asiaa tutkineen poliisin tavoin, että rikoksista epäilty ryhmä on katujengi.

  STT:n tietojen mukaan ryhmä on vaikuttanut Itä-Helsingissä Vuosaaren ja Rastilan alueella, ja sen nimi viittaa muun muassa kyseisen alueen postinumeroon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on väärinkäsitystä, koska ennaltaehkäisevän työn päällikkö Taponen sanoo, että Suomessa ei ole katujengejä.

   Poista
  2. Taponen on tyypillinen "suvaitsevainen". Varmasti tietää miten asiat todellisuudessa ovat mutta ideologia sumentaa järjen käytön ja tosiasioiden tunnustamisen. Vähän samaan tapaan kuin Saksan natsi-mielisillä aikoinaan.

   Poista
 9. Biaudelta ei kannata odottaa mitään. Turhake. Sen verran se on saanut aikaan, että on vienyt joltain opiskelupaikan oikeustieteellissä, koska on jättänyt homman kesken. Tälle on luonnollisesti selitys, eli pääsykokeessa on päässyt opiskelemaan ruotsinkielisessä kiintiössä, jonka vaatimukset ovat selvästi heikommat kuin muilla hakijoilla. Ilmeisesti opinnot ovat osoittautuneet liian vaikeiksi ja vaativiksi, joten panokset eivät ole riittäneet. Näin käy monesti ns. kiintiöläisille.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.