torstai 3. lokakuuta 2024

Käsikranaatti räjähti Puistolassa - poliisi hukassa

Käsikranaatti räjähti yöllä kerrostalon pihalla Helsingin Puistolassa, Tapulikaupungissa. Kukaan ei loukkaantunut tapauksen seurauksena, eikä poliisilla ole aavistustakaan kranaatin heittäjästä. Eikä käsitystä siitä, liittyikö se aiemmin Espoon Suvelassa ja Vantaan Hakunilassa tapahtuneisiin ampumisiin.

Nämä tapahtumat kuulostavat uskomattomalta ja sitä ne ovatkin. Tosiasiassa kuvaamani tapahtumat sattuivat nimittäin Tukholman kaupunginosissa, eivätkä Suomen pääkaupunkiseudulla. Toivottavasti arvoisan lukijani verenpaine ei kuitenkaan ehtinyt nousta vaarallisen korkeaksi. 

* * *

Päätin sijoittaa Ruotsin tapahtumat Suomeen siksi, että se tekee niistä ikään kuin omakohtaisempia ja herättää siksi voimakkaampia tunteita. Ja sitä kautta auttaa meitä ymmärtämään paremmin naapurimaamme nykyistä tilannetta. Sekä selittää sitä, miksi ruotsalaispoliisit ovat jo ajat sitten varoittaneet suomalaisia toistamasta omia maahanmuuttopoliittisia virheitään.

Naapurin tilanteesta esimerkkinä toimii myös eilinen uutinen siitä, kuinka "ruotsalaiset" ovat ammuskelleet Ruotsin ja heitelleet käsikranaatteja Tanskan Israelin suurlähetystön läheisyydessä. Tanskan poliisi on toki jo suorittanut kiinniottoja, mutta Tukholmassa ei ollut eiliseen iltapäivään mennessä tietenkään pidätetty ketään.

Toisin sanoen ruotsalainen yhteiskunta on päätynyt tilanteeseen, jossa väkivalta on jatkuvasti läsnä ja saattaa leimahtaa missä tahansa - jopa naapurimaissa. Eikä tilanteeseen ole ainakaan Itämeren tältä puolelta nähtävissä muutosta ilman radikaaleja toimenpiteitä. 

Nähtäväksi siis jää, tapahtuuko Ruotsissa jossain vaiheessa maahanmuuttopoliittinen täyskäännös. Tai tullaanko Suomessa ottamaan käyttöön radikaaleja toimenpiteitä ennen kuin olemme samassa tilanteessa kuin naapurimme. Vai voisivatko suomalaiset poliitikot viheltää pelin poikki jo nyt, kun oma yhteiskuntarauhamme on vielä pääosin kohtuullisessa jamassa?

53 kommenttia:

  1. Eipäs nyt valehdella. Ennen presidenttiyttään Stubb kävi henkilökohtaisesti katsomassa, että maa on turvallinen. Ei kai hän voi olla väärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä Stubb oli väärässä ja kyllä hän sen itsekin tietää.
      Kantaväestön kannalta tärkeintä olisi haittamaahanmuuton lopettaminen ja sen jälkeen miettiä miten palauttaa jo tänne tullut väki.

      Miettikää vaikka Libanonia. Mitä sille on tapahtunut sen jälkeen kun muslimit päästettiin maahan. Täysi tuhoutuminen.
      Ja tästä huolimatta huivipäät ärsyttää paikallista sotilasmahtia ampumalla ohjuksia naapurin niskaan.
      Ja nyt valitetaan kun naapuri iskee takaisin ja pakoon lähteneitä siviilejä on jo noin miljoona.
      Ja todelliset vallankäyttäjät istuvat kaapu päällä Teheranissa kun juoksupojat yrittävät selvitä hengissä Beirutissa.

      Poista
    2. Niin, meidän "luotettava" media unohtaa ihan kokonaan mainita että miksi ne ilkeät israelilaiset oikein sinne Libanoniin hyökkäävät. Hizbollahan on pommittanut jo yli vuoden Pohjois-Israelia tykeillä ja raketeilla ja siellä on taitaa jo yli satatuhatta ihmistä ellei enemmänkin jouduttu evakuoimaan kylistä ja kaupungeista etelämmäs. Juuri tästä Hizbollahin jo aiemmasta perseilystä johtuen on voimassa sopimus ja YK:n julkilausuma että Hizbollahin olisi pitänyt vetäytyä Litanijoen pohjoispuolelle, jolloin eivät pystyisi perseilemään tällä tavalla. No peri islamilaiseen tapaan ei Hizbollah kuitenkaan pysynyt tekemässään sopimuksessa, vaan jatkoi sitä minkä takia sai jo aiemmin juutalaisilta turpiinsa. No nyt saa uudelleen. Ellei olisi ollut tuota Hamain ja Gazan juttua, olisi saanut jo aikaisemmin.

      Kaikkiaan ottaa kupoliin tämä meidän toimittajien tahallinen propaganda jossa jätetään koko ajan oleellisia asioita kertomatta ja muokataan ihmisten käsitys tilanteesta aivan toiseksi mitä se oikeasti on. Tässäkin tilanteessa oikeasti hyökkääjä on Hizbollah, ei Israel, mutta sellaiseksi se vain silti maalataan meillä mediassa.

      Poista
    3. Tuomioita jaetaan kuin jääkiekossa, jäähylle ei laiteta kamppaajaa eikä tappelun aloittajaa, vaan se, joka kostaa.

      Poista
    4. Eikä tuossa ole edes kyse kostosta, vaan siitä että saavat Hizbollahin lopettamaan oman maansa tulittamisen raketeilla ja tykistöllä. Samahan se oli Gazassakin, se hyökkäys Israelin puolelle oli vain piste iin päälle. Ei se ole kostamista jos vetää turpiin hemmoa joka tulee nyrkkiensä kanssa sinun pihalle heilumaan ja yrittää lyödä perhettäsi.

      Poista
    5. Se kostamisretoriikka on vain läntisen median tapa syyllistää israelilaisia.

      Poista
    6. Juu. Jos a lyö b:tä ja b lyö takaisin, se on kosto. Jos a lyö b:tä uudelleen, kyseessä ei ole kosto, vaan uuden kierroksen aloittaminen. Kommarimedia on keksinyt käsitteen 'kostonkierre' hämätäkseen sitä tosiasiaa, että ählämit aloittavat aina kaikki tuon alueen konfliktit.

      Poista
  2. Yksi radikaali toimenpide Ruotsille olisi kerätä tätä maahan tullutta porukkaa internointileireille kunnes väkivalta on saatu pois kaduilta.

    Sen jälkeen miettiä mitä näille niin sanotuille "turvapaikanhakijoille" tai heidän jälkeläisilleen tehtäisiin.

    Ruotsalaisten kannalta parasta olisi, että tämä porukka rahdattaisiin takaisin kotimaihinsa, jotta Ruotsi olisi taas turvallinen maa ruotsalaisille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisikin vaan Ruotsin ongelma! Lähes joka ikisessä Euroopan maassa kärsitään samasta taudista ja tilanne alkaa eskaloitua joka suunnalla. Tavalliset eurooppalaiset ovat saaneet tarpeekseen tästä "monikulttuurisesta rikkaudesta ja voimavarasta", jonka kritisoiminen rasismilla alkaa sekin tulla tiensä päähän. On korkea aika tunnustaa realiteetit. Kun ei vaan olisi Suomessakin jo liian myöhäistä!

      Poista
    2. Niin sanotut "turvapaikanhakijat" - ei kun hädänalaiset pakolaiset korjaisi jokainen viher- ja muu kommari sekä varsinainen "ihmisoikeus"-talibani kuten entisten siirtomaaherrojemme jälkeläinen Biaudet!

      Poista
    3. Ruanda tarjoaa halvalla leirityspalveluita! Lentokoneeseen vaan kaikki, jos orvaskesi on tumma ja maleksii lähellä tapahtumapaikkaa.

      Poista
    4. "... porukka rahdattaisiin takaisin kotimaihinsa." Tähän liittyen Saksassa on julkistettu äärivasemmistossa pahennusta herättänyt video.

      Poista
    5. Mitä pahennusta tuossa nyt oli. Kun turvapaikan tarvetta ei enää ole, ei ole perustetta turvapaikkaan ja kotimatka edessä.
      Ystävälliset saksalaiset vilkuttivat ja toivottivat hyvää kotimatkaa. Ihan peruskohteliaisuutta mutta sellainen ei taida kuulua muslimien kulttuuriin?

      Poista
  3. Ruotsissa on käsittääkseni huumekauppa jengien hallussa ja reviiri-, valta- tai mikä lie taistelu on koko ajan käynnissä eikä se lopu ennen kuin kaikki ovat kuolleet.

    Nämä ovat levittäytyneet jo Suomeenkin, esim. tämä Dödpatrullen. On vain ajan kysymys milloin Suomessakin rynkyt laulaa, käsikranaatit paukkuu tai porraskäytävät räjahtelee.

    Mitä tekevät poliitikot? Pyörittelevät peukaloita ja miettivät mistä se rasismi löytyisi?

    SK 8.5.2024

    Kuolemanpartio kävi täällä

    https://suomenkuvalehti.fi/paajutut/nain-ruotsalainen-kuolemanpartio-pyrki-suomen-huumemarkkinoille-mukaan-varvattiin-nuoria-ilman-vakavaa-rikostaustaa/

    Artikkelista poimittua

    Tukholmalainen Dödspatrullen-rikollisorganisaatio vuokrasi tavallisia asuntoja Helsingistä ja Espoosta huumevarastoiksi.
    Kumppaneikseen jengi valitsi maahanmuuttajataustaisia nuoria, jotka eivät olleet ennen tehneet vakavia rikoksia.
    Poliisin mukaan yhteistyö osoittaa, että suomalainen järjestäytynyt rikollisuus on muutostilassa.
    Huumekauppiaille Suomi on houkutteleva markkina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erään teorian mukaan FSB olisi tässäkin häärimässä taustalla, siis aseistamassa jengiläisiä.

      Poista
    2. Ei välttämättä kovin kaukaa haettu teoria. Kaikki mikä epävakauttaa ja haittaa länttä, on Putinille hyödyllistä, ja maahanmuutto muslimimaista ja Afrikasta sekä huumekauppa sekä jengien väkivalta ovat nimenomaan sellaisia jotka satavat hänen laariinsa. Joten ihmettelisin jos FSB EI olisi mukana kaikessa tuossa, myös aseiden toimittamisessa. Ja tästä näkökulmasta kaikki jotka kannattavat ja edistävät haitallista maahanmuuttoa ja estävät ongelmista keskustelua ja niiden korjaamista, pelaavat aivan satasella Putinin pussiin. Uskon osan heistäkin olevan jossain suhteessa FSB:hen ja Putiniin, muuten kaikki tuo laaja-alainen ja kattava ongelmien edistäminen ei oikein käy ymmärrykseen.

      Poista
    3. Suurin osa lienee kuitenkin hyväuskoisia hyviä ihmisiä. Se ei vähennä heidän syyllisyyttään.

      Poista
  4. Joo, pahalta näyttää. Vaaleihin reilu pari vuotta ja SDP tod.näköisesti suurin, koska vasurit äänestävät taktisesti sen suurimmaksi, Kepu lähtee tietenkin mukaan, ja RKP.
    Sitten meno on taas mitä on.
    Mitä noihin aseisiin tulee, niin niitä taitaa jo olla Ukrainasta salakuljetettuna rynkyistä ja käsikranaateista alkaen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niille aseille on Ukrainassa vielä paljon käyttöä.

      Poista
    2. J.K. Paasikiven kerrotaan sanoneen aikoinaan, että suomalaiset ovat poliittisesti lahjaton kansa. Vielä kun viimeiset 30 vuotta on tehty sosialistista jakopolitiikkaa kaiken maailman tukien muodossa, niin saavutetuista eduista ei
      tingitä yhtään. Jos omassa taskussa ei ole kuin reikä, niin käsi toisen taskussa on huomattavasti mukavampi tapa elää.




      Poista
  5. Poliitikot tuskin tekevät asioille mitään. Asioiden vaan annetaan mennä huonompaan suuntaa.
    Nykyisin ei ole muodikasta puolustaa omaa kotimaataan tai oman maan kansalaisiaan.

    Kuten Tytti totesi "oma kansa ensin ajattelu on vahingollista".
    Ja mitä siitä seurasi - ministerin pesti ja nyt on gallupin mukaan Suomen suurimman puolueen eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

    Tervejärkiset ihmiset eivät äänestäisi tämänkaltaisia henkilöitä eduskuntaan ajamaan ja hoitamaan maan yhteisiä asioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen miettinyt, että onko Tytti niiden ihmisten jälkeläisiä, jotka nostivat punaisen lyhdyn työväentalon torniin?
      Ja annammeko maan tällaisten ihmisten käsiin kun tiedämme miten tuhoisaa heidän valtansa on?

      Poista
    2. En käyttäisi sanaa "me". Ruotsin entinen pääministerikin tunnusti joitakin vuosia sitten, että "olemme olleet maahanmuuton suhteen liian sinisilmäisiä". Tämä on tapa karistaa syyllisen viitta pois omasta niskasta ja laittaa se koskemaan kaikkia kansalaisia.

      Poista
    3. Joo, en ole koskaan kuulunut niihin jotka ovat ne siniilmäiset "me". En kuulu siihen porukkaan. Jo sieltä saakka kun meille alkoi tulla tätä porukkaa, olivat varoittavat esimerkit olemassa eli ihan siellä -90 luvulla saakka.

      Joku viisas sanoi aikoinaan että todellista tyhmyyttä on tehdä sama asia uudelleen samalla tavalla ja toivoa toisenlaista tulosta. Kukahan mahtoi olla.... :-)

      “Hulluutta on tehdä sama asia uudelleen ja uudelleen ja odottaa erilaisia tuloksia. Jos etsit erilaisia tuloksia, älä tee samaa asiaa joka kerta.” Albert Einstein

      Poista
    4. Tytti on tyttö, joka osallistui nuorena opiskelijana Haluatko miljonääriksi kisaan ja joutui vastaamaan vaikeaan kysymykseen: Onko Viro pohjoismaa? Ja Tytin vastauksen voitte katsoa juutuupista!

      Poista
  6. Lammasmainen suomi ei tee mitään mikä on EU:n globalisistien agendan vastaista. Olemme viimeinkin päässeet ytimeen ja sitoneet itsemmme itsellemme epäedullisiin järjettömiin kansainvälisiin sopimuksiin joita vielä noudatetaan pilkuntarkasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lammasmaisuudesta tuli mieleen yli kymenen vuoden takaisin Suomipopin aamulypsy, jossa pohdittiin millä eläimellä vaakunaleijonan voisi korvata. Jaajo heitti siihen että laamalla.

      Poista
    2. Laama on aika ärhäkkä eläin; sehän sylkeekin päin nälköä. Lammas sopii paremmin. Se vain painaa laumassa menemään ja määkii mennessään.

      Poista
  7. Mitähän toi Nazima Razmyar jankuttaa koko ajan sitä sosioekonomiaa, mitä se sitten lieneekään. Sen parantaminen muka auttaisi Pisa-tuloksia nousemaan tuhat kertaa paremmin kuin kännyköiden käyttökielto. Eikös siihen ole työnnetty rahaa tolkuttomasti ja tulokset on mitä on.

    VastaaPoista
  8. Taitaa Nassima nyt kikkailla sanoilla tuon sosioekonomian kanssa.

    "Sosioekonomisella asemalla viitataan yleensä sekä hyvinvoinnin aineellisiin ulottuvuuksiin että aineellisten voimavarojen hankkimiseen tarvittaviin edellytyksiin. Tällaisia aineellisia voimavaroja ovat tulot, varallisuus ja asumistaso. Niiden hankkimisen edellytyksiä ovat puolestaan koulutus, ammatti ja asema työelämässä. "

    Näiden tulijoiden sosioekonominen asema on parantunut huimasti siinä vaiheessa kun ovat Suomeen tulleet eli ovat aineellisesti rikkaampia kuin ennen. Suurin osa, eihän sitä tiedä millaisia miljardöörejä meidän Kela elättää, mutta oletus on että jos Kelalta saa rahaa, on ollut kotimaassakin kohtuu köyhä. Vaikka maksajana onkin Kela niin tulot ovat nousseet huimasti ja asumistaso on noussut. Ja on tarjottu samat edellytykset koulutukseen kuin paikallisillekin, joskaan se ei ole kelvannut kuin osalle eli paikallisen keskiluokan tasoon ei sitten päästä tuossa sosioekonomisessa asemassa, se vaatii töitä. Kelan tarjoamana elintaso on korkeampi kuin vastaavassa asemassa olevilla paikallisilla, koska tulijat saavat runsaasti harkinnanvaraisia tukia, joita paikalliset saavat äärimmäisen harvoin. Ei täällä kukaan paikallinen saa Kelalta rahaa ostaa kaupasta uusia huonekaluja koko kämppään, televisioita, autojen tai ajokortteja, saati niiden uusimiseen joidenkiin vuosien jälkeen. Itse ne pitää ostaa tai sitten olla ilman. Eli sosioekonominen asema on parempi kuin vastaavien paikallisten. Ja sille nyt ei voi mitään että kieli- luku- ja ammattitaidottoman sosioekonominen asema on työelämässä täällä heikko. Mutta mahdollisuudet sen parantamiseen kyllä annetaan, voi mennä kouluun ja opetella. Valitettavan harvalle tämä kuitenkaan heistä sopii, ei kiinnosta. Sitten on turhaa kitistä. Ja tyyli opetetaan lapsillekin. Jos isi ja äiti ei viiden tai kymmenen vuoden jälkeen osaa suomea niin ihan turha kitistä että sosioekonominen asema on huono. Ihan itseaiheutettu ongelma. Ja se tässä onkin se juju, että liian monelle maahanmuuttajalle se sosioekonominen asema on mitään tekemättä huimasti parempi kuin kotona ja enempään ei riitä kiinnostus joten täällä jäädään heikkoon sosioekonomiseen asemaan. Peili on täysin tuntematon näille tulijoille ja heidän puolestapuhujilleen. Asennevamma molemmilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kantasuomalaisissahan ei ole köyhiä. Kai nyt joka pihalla on vähintään Lamborghini odottamassa, että toimitusjohtaja-isukki vie sillä muotivaatteisiin viimeisen päälle puetut lapset kouluun.
      Seurasin muuten viitisen vuotta sitten Ruotsin Örebron Bilteman parkkipaikalla siellä iikkunutta väkeä. Kovin oli tummaksi käynyt ruotsalaisten pigmentti ja hopeanväristen Bemarien ja Volvojen kylkien säihkeen kanssa kilpailivat paksut kultakäädyt kaulassa ja kalliin näköiset kellot miesten ranteissa.

      Poista
  9. Lukutaidottomilla kela-tuella elävillä kehitysmaalaisilla perseilijöillä on huono sosioekonominen asema.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta se huono sosioekonominen asema ei ole selitys sille että he ovat lukutaidottomia ja elävät kela-tuella, vaan päinvastoin se lukutaidottomuus on selitys sille huonolle sosioekonomiselle asemalle. Ja kun yhteiskunta on antanut kaikki mahdollisuudet opiskella niin pitkälle kuin kyvyt kantaa, paljon enemmän kuin vain sen lukutaidon, on huono sosioekonominen asema vain asennekysymys. Jos ei halua käydä koulua ja opiskella, tässä maassa päätyy ihan jokainen, riippumatta ihonväristä ja etnisyydestä, huonoon sosioekonomiseen asemaan. Poikkeuksena ne joilla on ökyrikkaat vanhemmat. Mutta todellisuudessa ökyrikkaidenkin lapset päätyvät sinne ennenmin tai myöhemmin koska ei ne rahat pysy perseilijän käsissä vaan valuvat läpi. Se vain kestää hetken ennenkuin ne loppuu.

      Poista
    2. Tässä se on se villakoiran ydin; liian erilaiset kulttuurit eivät sopeudu keskenään. Hyvänä esimerkkinä meillä on jo noin 500 vuotta täällä eläneet romanit. Islamilainen uskonto ja kulttuuri ilman maallista lakia on väkivaltainen, takapajuinen ja naisia/tyttöjä alistava ja mitä enemmän siimaa annetaan, sen vaikeammaksi käy tavallisten suomalaisten asema.

      Poista
  10. Suomalaisia poliitikkoja voi - puolueesta riippumatta- pitää paikallisen nomenklatuuran jäseninä. Siis valtaapitävien henkilöiden etuoikeutettuna, suljettuna ja itse itseään täydentävänä korruptiokerrostumana.

    He muodostavat eliitin, joka on kiinnostunut vain omasta asemastaan ja eduistaan. Kansaa he kohtelevat samalla ylenkatseella ja välinpitämättömyydellä kuin se alkuperäinen nomenklatuura Neuvostoliitossa.

    Koska elämme Neuvostoliiton feminiinisessä versiossa, Eurostoliitossa, on turhaa odottaa että eliitti "viheltäisi peliä poikki" tai tekisi mitään käännöksiä politiikassaan. He ovat rakentaneet tuottoisan järjestelmän, eivätkä aio luopua siitä.

    EU merkitsee esikuvansa Neuvostoliiton tavoin ideologiasta johtuvaa puutetta, kurjuutta, sotaa ja toisinajattelijoiden (ns. "vihapuhujat") vainoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä. Yhteiskuntia perustettiin aikoinaan ihmisiä varten, jotta pärjättäisiin porukalla. Globalistikommarit ovat muovanneet maailman talouskoneeksi, jota varten ihmiset ovat. Tuo kone jauhaa heiile rahaa ja valtaa.

      Poista
    2. Puusilmä-Historix ei pysty näkemään esim sitä huikeaa eroa, joka on nykyisen ja edellisen hallituksen välillä. Luuletko ihmispolo, että Marinin hallitus olisi tehnyt niitä uudistuksia, joiden takia ammattiyhdistysväki järjesti neljän viikon lakot keväällä. Ei koskaan milloinkaan.
      Nyt on toinen ääni kellossa, ja Perussuomalaiset ovat alkaneet tehdä muutoksia mm lainsäädäntöön pyrkimyksenä rajoittaa maahanmuuttoa. Sehän on vihervasemmiston pakkomielle, jota pitää viherkommunistien mukaan saada aina lisää.
      Hyvin tuntemasi Neuvostoliiton nomenklatuuran kanssa nyky"eliitillä" on yhtäläisyyksiä vain sinun harhaisissa salaliittoteorioissasi. Lopeta jo roskan suoltaminen.

      Poista
    3. Juuri noin, Historix!

      Poista
    4. Olen huomaavinani erään hyvin epäkohteliaan, ihmisiä nimittelevän ja ilmeisen riidanhaluisen persuanon läsnäolon kommenttiosioissa.

      No, jos sille linjalle mennään, niin onhan se taas osoitus kyseenalaisista keskustelutaidoista. Eikä se tee kunniaa tälle puolueen äkkiväärälle puolustajalle – eikä sen lisäksi myöskään puolustettavalle puolueelle itselleenkään.

      Asiaan: persuilla on sisäministerin salkku. Miksi yhä edelleen niin poliisi, kuin muutkin viranomaiset suojelevat maturikollisia yrittämällä häivyttää tai salata rikollisten matutaustan?

      Miksi persujen sisäministeri sallii sen edelleen jatkuvan? Hänhän voisi tervehdyttää käytäntöjä saattamalla voimaan totuudenmukaisen viranomaistiedonvälityksen. Se olisi ensimmäinen askel kohti totuutta maahanmuuttopolitiikassa.

      Miksi persut olivat hyväksymässä holokaustin kieltämisen kriminalisointilakia? Siis tekemässä siitä sananvapausrikosta. Tuollainen ei kuulu länsimaiseen käsitykseen sananvapaudesta. Nuo kiellot kuuluvat paremminkin kansandemokratioiden toimintatapoihin.

      Olen tutkinut Neuvostoliittoa ja itäblokin maita kahdestakin syystä: ensinnäkin ne olivat absurdistanin suurvaltoja, jotka herättivät hilpeyttä kaikessa hulluudessaan. Toisekseen ne olivat vakava varoitus koko ihmiskunnalle, mihin päädytään kun valtaan pääsee ideologian sokaisemat fanaatikot.

      Valta turmelee ja absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti. Lainalaisuus pitää paikkansa myös suomalaisella puoluekentällä.

      Poista
    5. Kyllä. Aika hampaatonta näyttää poliitikon kuin poliitikon touhu olevan. Pääasia, että omat palkkiot ropisevat tilille.

      Suuret rahasummat korruptoivat. Kukapa nyt haluaisi menettää isot tulot vaarantamalla edustajan tai ministerin asemansa rupeamalla puhumaan totta, jolloin aivopesty lammaslauma alottaisi joukkorääkymisen, jolloin korruptoitunut puolue potkisi häirikön kuvioista tai varmistaisi, ettei toiselle kaudelle pääsisi enää lokoisiin puuhasteluihin, joissa tienaa ainakin nelinkertaisesti verrattuna hikisiin duunarin hommiin.

      Poista
    6. Sinussa historix huvittaa se, että olet kuin teini, jolle kaikki pitää tapahtua periaatteella: mulle kaikki heti nyt. Et ymmärrä miten asiat demokratiassa todellisuudessa tapahtuvat.
      Eli monipuoluejärjestelmässä ei kukaan sanele kupletin juonta, vaan pyritään menemään pienin askelin kohti muutosta, ja asioita ajetaan huomioiden se, mikä kulloistenkin kumppaneiden kanssa on mahdollista.
      Kasva aikuiseksi.

      Poista
    7. Miksi persut sitten hyväksyvät asioita, jotka voisivat kieltää nykyisellä parlamentaarisella vallallaan?

      Poista
    8. Ja vielä, helvetin tonttu, jos olisit yhtään historiaan perehtynyt ymmärtäisit, että holokaustin kieltäminen on todellakin rikos, eikä liity sananvapauteen millään tavoin. Vai väitätkö, että holokausti ei olisi tapahtunut. Et taida ymmärtää, mitä silloin Saksassa tapahtui.

      Poista
    9. En minäkään nyt oikein voi pitää minkään historiallisen tapahtuman kieltämistä sinällään minään rikoksena. Irrationaalista käytöstä ja todellisuuden kuvan häiriö se kyllä on, jonkinlainen mielenterveyden ongelma kieltää sellaisen tapahtuman olemassa olo josta on niin paljon todisteita kun nyt jostain historiallisesta tapahtumasta voi olla. Yhtä hyvin voisi kieltää sen että lentokoneet osuivat pilvenpiirtäjään New Yorkissa aikoinaan. Mutta että rikos? no no... ethän sinäkään pidä armenialaisten kansanmurhankaan turkkilaisten kategorista kieltämistä minään rikoksena. Etkä pidä muslimienkaan aikoinaan tekemien kokonaisten kaupunkien väestön tappamisia valtauksen jälkeen huomiotta jättämistä ja kieltämistä (näin tehdään) vaikka luurangotkin löytyvät minään rikoksena.

      Poista
    10. Historix on käynyt keskitysleireillä, hänellä on n. 2000 kirjan kokoelma historian teoksia - erityisesti antiikin, keskiajan ja sotahistorian alalta. Asuessaan Israelissa Historix vieraili Yad Vashemin keskitysleirimuseossa, näki työpaikallaan leireiltä selviytyneitä tatuoinnit käsivarsissaan.

      Holokaustin historiallisuus on selkeästi dokumentoitu. Mutta kuuluu sananvapauteen antaa erilailla ajattelevalle mahdollisuus tehdä niin.

      Huonosti käyttäytyvällä ja vihamielisellä anolla vaikuttaisi olevan hyvin totalitaristinen mielenmaisema. Hän on erityisen huonoa mainosta edustamalleen puolueelle - toivottavasti kaikki persut eivät ole samanlaisia törkimyksiä.

      Poista
    11. Holokaustin tapahtuminen ei ole mikään mielipideasia. "Eri lailla ajattelemalla" ei saa asiaa toteutumattomaksi, joten on rikos julistaa valheellista propagandaa, jolla asia pyritään mitätöimään.

      Poista
    12. Sananvapaus ei tarkoita oikeutta valehdella historiallisista tosiasioista.

      Poista
    13. Lopetan huonon käyttäytymisen, laitan foliohatun päähän ja alan suoltaa salaliittoteorioita yhteiskunnan eliittinomenklatuurasta, joka juonii keskenään yli puoluerajojen. Sulassa sovussa kusettaa meitä, ja kahmii itselleen etuja ja rahaa. Aina välillä vaihdetaan rooleja niin, että toinen porukka on hallituksessa ja toinen oppositiossa, ja sitten neljän vuoden päästä vaihdetaan taas osia.
      Ja tämä perustuu tutkimuksiini ja ajatustyöhöni, ja on totisinta totta. Joohan vaikka.

      Poista
    14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    15. Laitetaanpa viesti uusiksi, jos vaikka tällä kertaa ilman painivirhepaholaisia;)

      Sananvapaus on länsimaisen demokratian ja yksilönvapauksien perusta. Jos ei ole rajoittamatonta sananvapautta, eivät demokratia ja yksilönvapaudet voi toteutua. Silloin ollaan totalitarismissa, jossa yksilön yhteiskunnallisia (poliittisia/taloudellisia) oikeuksia ja mahdollisuuksia on rajoitettu.

      USA:n perustuslaissa ei turhaan ole annettu vahvaa sananvapauden suojaa. USA:n perustuslaki laadittiin 1700-l. lopulla, jolloin valistuksen filosofit loivat sittemmin länsimaisen oikeusvaltion, demokratian ja yksilönvapauksien periaatteet jolle rakentaa.

      Kannattaakin tutustua uskonpuhdistuksen, renessanssin ja valistuksen aatteisiin, niin voi alkaa ymmärtää, mistä länsimaiden perusarvoissa on kyse.

      Tutustuminen kulttuurimme perustaan voisi auttaa myös pääsemään yli vihamielisyydestä, asiattomasta kielenkäytöstä ja parantaa mahdollisuuksia pystyä rakentavaan, asialliseen, ei henkilöön käyvään keskusteluun. On tietysti niinkin, ettei se kaikilta onnistu vaikka mikä olisi.

      Ja muuten, Venäjä jäi paitsi 1500-1700-luvuilla uskonpuhdistuksen, renessanssin ja valistuksen aatteista. Näemme kyllin hyvin, minkälainen totalitaarinen yhteiskunta ja henkinen kokonaisuus Venäjä ja venäläisyys tänäkin päivänä on.

      Poista
  11. Sosiaalisesti sitovista kehittymättömistä kulttuureista Eurooppaan kasvain joukoin seilaavat kansainvaeltajat eivät täällä kärsi sosioekonimisesta lokerostaan, vaan oman sukukulttuurinsa sosiodynaamisesta perinnöstä, joka täällä ei suinkaan katoa, vaan omien toimintamekanismiensa sanelemana saa vain vahvistusta.

    Sosiaalisesti sitovat kulttuurit tarvitsevat yhteisesti tunnustettuja vahvoja projektiivisia viholliskuvia, ja koska kulttuurit ovat "perinnöllisintä" mitä ihmisolento -- lajityypillissti, lähtökohtaisesti ja olemuksellisesti sosiaalinen yhteisöeläin -- saattaa nahkansa alla kantaa, seuraus on se, että jokaista länsimaalaisuuteen samaitumista yrittävää yksilöä vastaa kehittymättömän kulttuurin sisällä kasvava sosiaalinen paine, ja tosiasiassa kaiken "sopeutumisen" loppusaldo on aina negatiivinen.

    "Sosioekonomisesta" asemasta puhumisen ehdoton kuningatar oli Johanna Suurpää, joka somaleita hommatessaan julisti, että siinä missä suomalaislasta on kasvatettava ja koulutettava vuosikymmeniä nämä maahanvaluvat neropatit muuttuvat yhteiskuntaedistyksen edelläkävijöiksi parissa vuodessa.

    Ne lausunnot osoittavat ehkä pimeintä "asiantuntemusta" mitä kulttuurien sosiodynaamisista ominaisuuksista on täällä koskaan esitetty. No, kilpailijoitahan noille alusta alkaen totaalisen tietämättömille mutta sokean empatian turvottamille propagandapuheille toki on riittänyt.

    Mutta toki on vikaa omassa yleisessä kulttuuritietämyksessämme ja vallankin asenteissa, joissa koko länsimaaimassa vahvistuva kulttuurinen narsismi on tehnyt meistä kaikista toimijasubjekteina avuttomia. Rakastamme elämyksiä, emme totuuksia. Ja toiskulttuurisuus tarkoittaa meille nimenomaan elämyksiä -- hedonistisia pintavaikutelmia, joita muotimaailma mainoksissaan tyrkyttää. Ei huumeiden viihdekäyttö ole omien nousukkaidemme elämänmuotoon tullut sosioekonomisesti alhaalta käsin, vaan kyseessä on hyvin toimeentulevien pintaihmisten harrastus.

    Sosioekoniomisen asemansa vuoksi hyväksikäytetyt alaikäiset huumerikolliset yms ovat vain mitalin toinen puoli. Ne ovat suoraa seurausta oman yhteiskuntamme bilejengien tarpeista.

    VastaaPoista
  12. Sisäministeriö tänään

    Hallitus esittää muutoksia säilöönoton ja maahantulokiellon sääntelyyn

    https://intermin.fi/-/hallitus-esittaa-muutoksia-sailoonoton-ja-maahantulokiellon-saantelyyn

    Hallitus esittää, että ulkomaalaislain säilöönottoa koskevia säännöksiä tiukennettaisiin ja maahantulokiellon säännökset uudistettaisiin.
    Lisäksi lakiin lisättäisiin mahdollisuus peruuttaa oleskelulupa ja määrätä maahantulokielto Suomen ulkopuolella oleskelevalle ulkomaalaiselle turvallisuussyistä.
    Hallitus antoi asiaa koskevan esityksen eduskunnalle 3.10.

    Säilössäpidon enimmäiskestoa pidennettäisiin

    Säilössäpidon enimmäiskesto pidennettäisiin 12 kuukaudesta 18 kuukauteen maasta poistamiseen liittyvissä tilanteissa.
    Lakiin lisättäisiin mahdollisuus pidentää säilössäpitoa kuudesta kuukaudesta 12 kuukauteen jo ennen maastapoistamispäätöksen tekemistä, jos henkilö olisi vaaraksi yleiselle järjestykselle ja turvallisuudelle tai kansalliselle turvallisuudelle.
    Lisäksi lakiin lisättäisiin mahdollisuuksia ottaa henkilö säilöön yleisen järjestyksen turvaamiseksi.
    ...
    ...
    Kolmannen maan kansalaiselle voitaisiin jatkossa määrätä määräaikainen maahantulokielto enintään 15 vuodeksi. Tämä olisi yhdenmukaista EU:n kansalaisille määrättävän maahantulokiellon kanssa. Nykyisin laki mahdollistaa kolmannen maan kansalaiselle enintään viiden vuoden määräaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan maahantulokiellon.

    Oleskelulupa voitaisiin peruuttaa Suomen ulkopuolella olevalta ulkomaalaiselta ja hänelle voitaisiin määrätä maahantulokielto yleisen järjestyksen ja yleisen turvallisuuden tai kansallisen turvallisuuden vaarantamisen vuoksi ilman, että henkilöä kuullaan Suomessa.

    Paluudirektiivi mahdollistaa tiukennuksia

    Esityksellä otettaisiin käyttöön EU:n paluudirektiivin mahdollistamat tiukennukset ja parhaat käytännöt, jotka tukevat hallituksen tavoitteita tiukentaa turvapaikkapolitiikkaa.

    Pakenemisen vaaran määritelmää selkiytettäisiin määrittelemällä laissa yksityiskohtaiset arviointiperusteet sille, milloin on syytä olettaa, että palautettava henkilö saattaa paeta. Lisäksi palautettavalla olisi velvollisuus tehdä Suomen viranomaisten kanssa yhteistyötä kaikissa palauttamisen vaiheissa.

    VastaaPoista
  13. Saa ottaa mallia:

    Dominikaaninen tasavalta aikoo karkottaa jopa 10 000 siirtolaista viikossa

    https://yle.fi/a/74-20115538

    Artikkelista poimittua

    Kesällä Haitiin lähetettiin satoja poliiseja turvaamaan tilannetta. Dominikaanisen tasavallan presidentinkanslian mukaan YK:n tukema turvallisuusoperaatio on edennyt hitaasti ja tulokset ovat olleet vaatimattomia.
    ...
    ...
    Myös rajavalvontaa on suunniteltu tehostettavan lisäämällä tarkastajia ja käyttämällä lennokkeja valvonnassa. Lisäksi suunnitelmissa on perustaa ”väliaikaisia kotiuttamisleirejä”.
    ...
    ...
    Viime vuonna Dominikaaninen tasavalta siirsi pakkokeinoin noin 200 000 haitilaista takaisin Haitille.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa, mutta (toivottavasti) syntyvien keskusteluketjujen seurantaa helpottaisi, mikäli käytettäisiin nimimerkkejä tai nimeä. Pyydän myös noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.