maanantai 18. huhtikuuta 2022

Jari Taposen teesit peittävät kasvavia ongelmia

Kaikkea kansaa paimentamaan palkattu ylikomisario Jari Taponen esitti eilen Twitterissä näkemyksensä siitä, miksi Ruotsissa nähdään sen tyyppisiä ongelmia, joita olen itsekin kommentoinut viime päivinä suomeksi sekä kysellyt englanniksi, miten länsinaapurissa aiotaan jatkaa tästä eteenpäin. Taposen näkemyksiin tarttuivat myös ainakin Verkkouutiset ja MTV3.

Lyhyesti tiivistettynä Taposen näkemys on, että Ruotsissa on tehty sellaisia virheitä, jotka ovat johtaneet nyt nähtävissä oleviin ongelmiin, eikä Suomi siksi ole maahanmuuton suhteen samalla tiellä. Virheet ovat seuraavat. 

Ruotsissa henkirikos tehdään "ampumalla huumeiden myyntipaikkojen läheisyydessä". Lisäksi "Ruotsi on yhä melko vahva luokkayhteiskunta, jossa sosiaalinen liikkuvuus on selvästi vähäisempää kuin Suomessa".

Taposen mukaan Ruotsissa "suuriin lähiöihin asuttui suuria määriä siirtolaisia; ensin Suomesta, sitten Balkanista ja nyt Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta... jopa 70% Tukholman seudun segrekaatiosta selittyy asuntokannan rakenteella. Vaikka eriytymistä tapahtuu myös Helsingissä, niin täällä asuntopolitiikka perustuu sosiaaliseen sekoittamiseen."

Hän kiinnitti huomiota myös siihen, että "Suomessa palveluja on lisätty eriytymisvaarassa oleville alueille kun Ruotsissa niitä vähennettiin 90-luvulla. Ruotsissa palveluiden mukana alueilta vähenivät myös poliisit."

Lisäksi "Asuinalueet on nyt luokiteltu (ja samalla leimattu) eri tasoihin... etenkin nuoret, kokevat, ettei heillä ole samanlaisia mahdollisuuksia pärjätä yhteiskunnassa kuin muilla alueilla asuvilla. Järjestäytyneen yhteiskunnan tilalle ovat tulleet huumekauppiaat ja ns. helppo raha. Huumepiireissä ei päde kuluttajansuojalaki, vaan väkivalta."

Asiaa ei paranna se, että Ruotsissa "poliisi kykenee selvittämään vain 15-25% ko huumekauppaa pyörittävien jengien henkirikoksista. Nuoret eivät luota poliisiin, eikä poliisi tunne nuoria." Eikä myöskään se, että "Ruotsissa ääriliikkeet ovat selvästi voimakkaampia. Tähän on pitkät historialliset syyt... Asia liittyy tavalla tai toisella eriarvoisuuteen."

En epäile, etteikö Taponen olisi yksityiskohtien osalta oikeassa, mutta ehkä sallitaan kuitenkin muutama kommentti hänen edelle kirjaamiini väitteisiinsä.

Vaikka on totta, että meillä suurin osa henkirikoksista on känni-iltojen satoa, on meilläkin alettu tekemään väkivaltarikoksia huumekaupan yhteydessä (esimerkki ja toinen). Ja kuten tiedämme, ovat maahanmuuttajat myös Pohjanlahden tällä puolella vahvasti mukana tässä bisneksessä.  

Sekin on totta, ettei meillä ole sellaisia lähiöitä, joissa väestö koostuisi käytännössä kokonaan maahanmuuttajista. Mutta tämä kehitys on hyvässä vauhdissa monissa kaupunginosissa. 

Esimerkiksi Turun Varissuolla maahanmuuttajien määrä on kolmessa vuosikymmenessä kasvanut käytännössä nollasta yli 50 prosenttiin ja Helsingin Itäkeskuksessakin on ylitetty 40 prosentin raja. Sama lienee saavutettu myös Espoon Suvelassa, sekä ylitetty Vantaan Länsimäessä, Havukoskella ja Hakunilassa

Ei liene odotettavissa, että nämä kaupunginosat jatkossakaan houkuttelisivat kantaväestöön kuuluvia asukkaita, koska ihmisillä - niin maahanmuuttajilla kuin kantaväestölläkin - on taipumus hakeutua kaltaistensa seuraan. Siten ainekset "ruotsalaistyyppisten" lähiöiden syntymiselle ovat jo olemassa. 

En tiedä tarkalleen mitä Taponen tarkoitti Ruotsin Suomea voimakkaammilla ääriliikkeillä. Jos hän tarkoitti äärivasemmisto-, äärioikeisto- ja ääri-islamistipiirejä hän lienee oikeassa, koska Suomessa ei juuri nyt esiinny mainittavassa määrin kahta ensimmäistä, vaikka puhetta sellaisista on toki riittänyt, eikä islamistejakaan liene samassa mitassa kuin Ruotsissa siitä yksinkertaisesta syystä, että muslimien määrä ylipäätään on Suomessa oleellisesti pienempi. Muistetaan kuitenkin, että Suomesta lähti muslimiväestön kokoon nähden maailman eniten islamisteja taistelemaan ISIS:in Kalifaatin puolesta.

Näin katsottuna Taponen lienee oikeassa siinä, ettei meillä ole vielä samanlaista maahanmuuttajaongelmaa kuin Ruotsissa, emmekä ole välttämättä menossa Ruotsin tielle. Jotta se voitaisiin jatkossakin välttää, olisi edelle kirjaamani seikat nähtävä rehellisesti poliittisten päätöksentekijöiden parissa ja huomioitava maahanmuuttopolitiikassa. 

Toimenpiteistä tärkein on ongelmallisen maahanmuuton volyymin pienentäminen minimiin siihen asti, kunnes maassa olevat henkilöt ovat omaksuneet suomalaisen elämäntavan sekä asenteet työntekoa, ihmisoikeuksia ja muita ihmisiä kohtaan. Samalla on huolehdittava, etteivät päätöksenteossa pääse vallalle Taposen ulostulon kaltaiset toiveikkaat asenteet, eikä niitä toistelemalla peitetä kasvamassa olevia ongelmia.

27 kommenttia:

  1. Yllättäen Verkkouutisten Taposen jutussa oli kommenttikenttä auki mutta yksikään kommentti - mukaan lukien omani - ei ole tähän hetkeen mennessä mennyt läpi.

    Nythän on niin, että tulemme seuraamaan Ruotsin tietä 5-10 vuoden sisällä jollemme omaksu tanskalaista maahanmuuttopolitiikkaa.
    Taponen on Polpon miehiä ja hänen tarkoituksensa on vain "rauhoitella", eli valehdella ihmisille ettei "tässä nyt sentään ruotsalaistyyppiset rähinät Suomeen ole rantautumassa koska hoidamme muun muassa asutuksen hajasijoittaminen niin fiksusti" (samalla kantaväestöä syrjien".

    Taponen on pelkkä pelle poliisin virkapuvussa jolle hän on häpeäksi. Muutaman kenttäpoliisin tunnen ja tiedän ettei tästä kaverista lämpöisiä ajatuksia ole, kuten ei myöskään "ylijohtajasta", eli Ohisalosta.

    VastaaPoista
  2. Taponen on varmasti kirjaviisas mies ja tosiaan, kuten sanoit, yksityiskohdissa oikeassa. En tehnyt lähteiden tarkistusta mutta luotan että Taponen ei niissä ole tehnyt virheitä.
    Ongelma Taposen ajattelussa on fokus yksityiskohtiin, jopa valikoituihin yksityiskohtiin. On selvää että ongelmat on erilaisia ja niihin tulee maa-, kaupunki- ja aluekohtaisia eroja olosuhteiden ja ihmisten erilaisuuden vuoksi. Näiden erojen selittämisellä juurisyy peitetään.

    Humanitäärinen maahanmuutto on tehotonta ja kallista, se luo enemmän ongelmia kuin ratkaisee niitä. Vaikka edellisestä lauseesta olisi erimieltä, tuskin kukaan voi kiistää etteikö humanitäärinen maahanmuutto muuta yhteiskuntaa, viimeistään kuin kriittinen massa populaatiosta on saavutettu. Esimerkit ympäri maapalloa osoittaa että muutos harvemmin on positiivinen.

    Ja tähän mennessä en ole nähnyt sellaista mallia mikä korjaisi nämä ongelmat. Joten ainoa johtopäätös mihin pääsen, on että humanitääristä maahanmuuttoa on rajoitettava voimakkaasti. Ainakin siihen asti että taikakaava keksitään.

    Taposen kaltaiset ihmiset omaavat varmasti korkean älykkyydeen mutta viisautta ei valitettavasti ole annettu samalla mitalla. Älykkäät usein haluavat tunnustusta älystään ja haluavat osoittaa älyään. Tällöin he usein hurahtavat johonkin uuteen, vain osoittaakseen erilaisuutensa, ja ilman viisautta nähdä ja nöyryyttä tunnustaa vajaavaisuutensa, tulos on usein huonompi kuin esim. vähemmän älykkään ihmisen konservatiivinen ratkaisu. Uskoakseni Taposen kohdalla on näin, ja tämä yhdistettynä poliittiseen ambitioon, lopputulos on heikko.
    -AT-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mnjaa... Jos joku ei tunnista paskaa, vaikka se hierottais hänen naamaansa, onko hän äkykäs?

      Poista
    2. Vaikka jokin ihmeellinen taikakaava keksittäisiinkin, ei se muuta sitä tosiasiaa josta Seppo Oikkonen ansiokkaasti on kirjoittanut: kulttuurit ovat tuhansia vuosia vanhoja kovia tosiasioita ja niiden yhteensovittaminen (islamilainen vs eurooppalainen) on täysin mahdoton tehtävä. Toisilleen vieraat kulttuurit vain repivät toisensa kappaleiksi. Enkä nyt ole täysin vakuuttunut Taposen älykkyydestä...vaikka mistä minä sitä tietäisin.

      Poista
    3. Anonyymi: Voi olla, ideologia ja kasvojen menettämisen pelko sokaisee vaikka järki välillä yrittäisi tuoda valoa pimeään. Ihminen on hyvä kieltämään faktoja jos on niin päättänyt. En usko että äo tekee tälle immuuniksi, löytää vain fiksumpia tapoja kiertää totuuden. Toki täytyy samaan hengen vetoon todeta etten ole tavannut Taposta enkä tiedä hänen älykkyydestään faktoja. Usein kuulee että esim. ministerit on tyhmiä kun heidät mielipiteet ja johtopäätökset eivät osu omiiin mielipiteisiin. Väitän että reilusti keskivertoa tyhmempiä ei korkeista viroista löydy kovinkaan montaa vaan em. syyt antavat heistä vastenmielisen kuvan ja heidät leimataan tyhmiksi vaikka kyse ei ole siitä. Sama pätee toisinpäin, omia suosikkeja on helppo pitää älykkäinä koska he ovat miellyttäviä ja heidän mielipiteensä ovat samankaltaisia kuin minun, jolloin heidän älykkäänä pitäminen mairittelee myös itseä.

      Marisol Aquila:

      Juuri näin, siksi viittasin taikakaavaan. Ei sellaista ole. Kulttuurit voivat elää rinnakkain jos siitä on hyötyä, tiettyyn rajaan asti tietysti.

      Häilyvän rauhan tae on ollut usein kaupankäynti tms. Kun molemmat ovat hyötyneet, ristiriidat vähenee. Pätee kulttuureihin jotka ovat riittävän samanlaisia, Ruotsin tilanteeseen tämä ei tunnetuista syistä (juurikin Oikkonen on tätä hyvin avannut) päde, nyt hyötyjiä ovat "suojelurahaa" eli sosiaalietuuksia yms. saavat muslimit jotka eivät oikein noudata yhteiskunnan sääntöjä ja tälle etsitään epätoivoisesti "ei rasistisia" selityksiä. Kaupankäyntiä toki sekin, harmittavan huonoa sellaista.

      Ruotsi alkaa olemaan menetetty maa, vahva teollisuus yms. pitää sitä vielä pitkään pystyssä mutta yhteiskuntarauha on menetty. Sääli.

      Poista
    4. Olet oikeassa tuossa mitä tulee kulttuurien kanssakäymiseen ja jokapäiväisiin kohtaamisiin jos häilyvän rauhan takeena on kaupankäynti. Itse synnyin Venezuelassa jossa elin elämäni 14 ensimmäistä vuotta. Venezuelassa on karkeasti ottaen neljä eri etnistä ryhmää, eli negrot (mustat), pardot (metsistit), mantuanot eli valkoiset jollainen itsekin olen, eli minua voi kutsua etnisesti termillä "la mantuana". Neljäntenä ovat alkuperäisasukkaat, eli indígenas. Myös muslimeita on verrattain paljon huomioiden kyseessä olevan etelä-amerikan maa. Kotikaupungissani Maracaibossa on jopa minareetti.

      Niin, se kanssakäyminen. Venezuelassa mustat asuvat melkolailla erillään muusta väestöstä, lähinnä pohjoisrannikolla. Toki heitä on isoissa kaupungeissa, mutta valtaosa asuu omissa oloissaan Karibian meren rannikolla. Valkoiset ja varakkaat asuvat aidatulla alueella kuten näissä maissa on tapana. Itse asuin korkeassa tornikerrostalossa jota ympyröi yli 2 m korkea betonimuuri jonka päällä oli lasinsiruja sekä sähköistettyä natolankaa.

      Ainakin isoissa kaupungeissa mestitsit ja valkoiset tulevat keskimäärin hyvin toimeen. Mutta kun niin sanotusti kakka osuu tuulettimeen, kuten Venezuelassa on ikävä kyllä käynyt, alkaa ryöstely ja tappaminen joka ei etnisyyttä katso vaan kukin yrittää selviytyä tavalla jonka parhaiten taitaa. Joka tapauksessa, Venezuelassa, kuten etelä-amerikassa yleensä on valkoinen keski-ja yläluokka aina pitänyt valtaa, poikkeuksena Venezuelassa oli tietenkin syöpään menehtynyt Chávez joka oli mestitsi, ja siksi pitkälti vaalit voitti koska väestöstä enemmistö on nimenomaan "pardoja".

      Summa summarum: mielestäni monikulttuurisuus ei Venezuelassa toiminut siten kuin se meille halutaan valehtelemalla opettaa. Valkoisia kohtaan oli havaittavissa jatkuvaa kaunaa ja kateutta lähinnä heidän menestyksen vuoksi josta ei toki korruptiota puuttunut, tosin 70- ja 80-luvuilla öljyteollisuus tasoitti luokkaeroja huomattavasti, etenkin kotiosavaltioni Zulian alueella jossa on 90% maan öljyvaroista. Tosin maan itäosasta on löytynyt se ns.saviöljyesiintymä joka on suurempi kuin Saudi-Arabian suurin öljykenttä. Tuo öljykenttä lepää ohuen savikerroksen alla ja on kohtuu helposti hyödynnettävissä.
      En nyt näemmä päässyt ihan asian ytimeen, eli kulttuurien kohtaamiseen. Yritin antaa esimerkin syntymämaastani mutta siellä on ongelmia ollut ja on edelleen niin paljon ettei varsinaiselle "taposmaiselle" rasismille oikein jää aikaam
      Ehkä sitten kun Madurosta on päästy eroon ja maan talous alkaa elpyä. Öljyä tarvitaan vielä pitkään, sanokoot vihreät mitä lystää. Tosin korruptiota on maasta kitkettävä kovalla kädellä.

      Poista
  3. Kannattaako Taposen lausuntoihin kiinnittää mitään huomiota? Ei kannata paitsi huumorimielessä. Tämä käy ilmi, kun vaivautuu katsomaan, mitä hän sanoi vuosi sitten, mitä hän sanoi kaksi vuotta sitten jne. Yhtään kertaa hän ei ole kiinnittänyt huomiota ilmeisimpään ongelmaan eli siihen, että kehitysmaamuslimit eivät ole ihmisiä jotka osaavat elää sivistyneessä yhteiskunnassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syytä olisi kiinnittää huomiota.
      Pyllytär on poliisijohdon äänitorvi!
      Kun se julistaa tuollaista, siitä on huumori ja nauru kaukana.

      Poista
    2. Yleensä kun tehdään miljardi kuprua eduskunnassa aletaan huutelemaan homojen tai jonkun muun oikeuksien perään ja tappelemaan kymppitonnin kassakuitista, en tiedä onko taposen lausunnoilla ja poliisihallituksen tekemisillä korrelaatio.

      Poista
  4. Suomalaiset saivat rakennettua sisällissodan ja viime sotien jälkeen itselleen hyvän maan, joka pärjäsi hyvin ilman maahanmuuttoa. Vain omaa rikastumistaan ja vallanhimoaan tyydyttävä globalistieliitti ja heiltä makupalojaan odottava koiralauma saattoivat tuhota tuon ihanteellisen tilanteen muka pakolaisten rosvolaumoilla. Ruotsi pilattiin jo kauan sitten ja Suomi viimeistään 2015.

    VastaaPoista
  5. Ruotsalaisilla on aika vauhdikkaita yhteisiä pelihetkiä mussukoiden kanssa.

    VastaaPoista
  6. Kukaan ei kysy miten siitä, että kaikilla ihmisillä on "ihmisarvo" seuraa, että kaikki kulttuurit sopeutuisivat keskenään. Ne eivät sopeudu. Sen sijaan ne voivat kyllä kääntää toistensa pahimmat puolet esille ja aiheuttaa joukkomittaisen moraaliromahduksen.

    Mitä edellytyksiä meillä on hallita esimerkiksi tätä nyt ja tulevalla vuosisadalla päällemme vyöryvää mahdollisesti satojen miljoonien suuruusluokkaan kasvavaa kansainvaellusta, tai edes keskustella siitä oikeilla käsitteillä, kun kulttuureja ja yhteisöilmiöitä koskevat perustavanlaatuiset lähtökohdat ovat kaikilta totaalisesti hukassa?

    "Yhteiskunnallisesta keskustelusta" tulee meillä vain turhaa julistusta tunnustuksellisen moraalipaatoksen vallassa. Aivan kuin totaalinen kulttuurinen sopeutumattomuus tai yhteisödynamiikkojen yhteentörmäys voitaisiin estää ja ratkaista asennetasolla ja oikeiden "arvovalintojen" avulla.

    Siinä rasisti- ja natsikortit lentelevät kun yhteisöilmiöistä ja -ongelmista mitään ymmärtämättömät höyrypäähyvikset voimaannuttavat toisiaan yhteisessä rasistijahdissa -- joka on nykyajan noitajahtia -- ja "ihmisoikeusideologioiden" legitimoimassa lynkkausmielialassa. Se kaikki tapahtuu nykyisin hyväksyttävän moraalin ja oikeassaolemisen kaiken pyhittävässä hengessä.

    Durkheimilaisen sosiologian kannalta monikulttuurisuusideologit ovat tekemässä mitä hirvittävintä ihmiskoetta. Epäröimättä, vakuuttuneina siitä että ovat oikealla asialla. En näe missään edes hiushalkeamaa, josta jokin itsekriittinen idea voisi virrata tähän täyteen pimeyteen. Monikultturisteilla on todellakin nollatoleranssi oman erehtymättömyytensä epäilemisen suhteen.

    Eurooppa tulee kaatumaan rasismin pelkoon.

    Tarkemmin tuolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kehno syy tuhoutumiselle. Mutta kyllä, Eurooppa sellaisena kuin sen tunnemme tulee muuttumaan länsimaille nykyään tyypillisiin pehmeisiin arvoihin.

      Poista
  7. Älä unohta yhteisiä kokkaussessioita, grillithän on jo kuumana.

    VastaaPoista
  8. Nyt on Ramadan. Silloin muslimimiehet ovat mm. alhaisen verensokerin vuoksi vielä tavanomaista kun enemmän taipuvaisia provosoitumaan. Israelissa joka vuosi. Nyt Ruotsissa.

    Koraanin polttamista julkisesti en silti kannata. Islamin kritiikki pitäisi perustua paljolti heidän pyhien kirjoitustensa ja muslimien käytöksen kritisoimiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjojen polttaminen on ylipäätään tyhmää. Samoin idioottien ärsyttäminen. Mutta siitä huolimatta kummastakaan seuraavaa väkivaltaa ei pidä hyväksyä. Eikä kirjojen polttamista tai idioottien ärsyttämistä kieltää.

      Poista
    2. Kaikkien koululaisten ruotsin kirjat tulisi polttaa ruotsin lähetystön edustalla ja vaatimaan niitä maksamaan vuosi sataisatojen riiston. Tietyissä piireissä ruotsalaisen paremman väkivallan ja riiston hyväksyminen on hyve ja pääsyvaatimus virkaan, esim ruotsalaisten suomalaista kohtaan harjoittamasta ryöstöraiskausriisto kulttuurista tulee puhua oikeuslaitoksen lahjoittamisena ja sivistämisenä.

      Poista
  9. "Vain konekiväärit ja kotiuttaminen mustia islamisteja vastaan voivat pelastaa", Ruotsin: http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2837.html

    Expressen toisena päivänä pääsiäisaamuna vuonna 2022:

    "Sunnuntai-iltana hieman ennen kello 23:ta poliisi sai hälytyksen tulipalosta Rosengårdissa Malmössä.

    Poliisin mukaan silminnäkijät olivat nähneet useiden ihmisten sytyttävän autonrenkaita ja roskiksia tuleen. Puolen yön aikaan poliisin tiedottaja Patric Fors kertoi, että ihmiset olivat sytyttäneet tuleen myös useita siviiliautoja. Myös Rosengårdsskolan syttyi tuleen noin kello 00.30.

    - Se alkoi siitä, että useat ihmiset kantoivat autojen renkaita, roskia ja roskia ulos ja sytyttivät ne tuleen ja varastivat myös vuokra-autojen perävaunuja huoltoasemalta, Fors kertoo.
    Pelastuslaitos oli paikalla sammuttamassa tulipaloja.
    Poliisia heitellään kivillä.
    Paikalle lähetettiin useita poliisipartioita hajottamaan väkijoukkoja. Forsin mukaan paikalla oli noin sata ihmistä.
    - Yritämme saada pelastuspalveluja paikalle, mutta nuoret heittelevät meitä kivillä", Fors sanoo.

    Tilannetta Rosengårdissa juuri ennen puoltayötä kuvataan kaoottiseksi."

    Nämä mustiin pukeutuneet islamistiterroristit ovat hyvin organisoitu osa vuosien 2015/16 salakuljetettua ISIS-armeijaa! Lue WTV:n juttu alkuvuodesta 2019 uudelleen:

    "Maassa on jo nyt maahan tunkeutuva armeija, joka harjoittaa matalan intensiteetin terrorismia, jota vastaan poliisi ei halua eikä pysty toimimaan",
    http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/2239-vi-har-redan-en-invasionsarme-i-landet-som-aegnar-sig-at-lagintensiv-terror-som-polisen-varken-vill-eller-kan-agera-emot.html

    Tiedustelulähde: Säpolla ei ole minkäänlaista määräysvaltaa Ruotsissa toimiviin terroristeihin: https://www.ingridochmaria.se/2019/01/03/underrattelsekalla-sapo-har-inte-alls-koll-pa-terrorister-i-sverige/

    Poliisin on saatava käyttää konekiväärejä ja konepistooleja, kun islamistiterroristit hyökkäävät heitä tai muita yhteiskunnan osia vastaan!

    Ja jos yksikään hyökkäävä ääriainesta ei selviä tästä, siitä on vain hyötyä yhteiskunnalle, koska vältämme poliisitutkinnan, oikeudenkäyntien ja ylikuormitettujen vankiloiden kustannukset ja ajan.

    Silloin vuoden 2022 pelko ei toistuisi niin nopeasti!

    Lisäksi vain kotiuttaminen voi pelastaa Ruotsin, kuten AfS ja populistit (POP) vaativat. SD ei voi pelastaa maata, koska sen johto on liian nynny:

    Mossad hajoittaa ruotsindemokraatteja (SD) ja ruotsidemokraattisia nuoria (SDU):
    http://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/1328-mossad-splittrar-sd-och-sdu.html

    Katso myös WTV:

    Mossad antoi salakuljetetun ISIS-armeijan harjoitella sisällissotaa varten 15/16.4.22. Se oli vasta alkua! Upd 17.4.22:h]ttp://whitetv.se/en/mind-control-mk-ultra/2835-mossad-laet-oeva-den-insmugglade-isis-armen-foer-inboerdeskriget-1516422-det-var-bara-boerjan.html

    https://youtu.be/PoVHy1sdk0I
    https://youtu.be/Ubg6sp2fGwc
    https://youtube.com/shorts/C3cA0jow3R4?feature=share

    Koska sisäministeri Ohisalon mukaan turvapaikanhaku on perusoikeus [ilmeisestikin myös mm. ISIS-terroristeille] ja taikasana asylum avaa portin Suomeen myös ISIS-terroristeille ja entisessä KANSALLISESSA eli nykyisessä kansattomassa Kokoomuksessa vallankaapannut maanpetturi-johto antaa Ohisalolle vahvan tukensa Suomen muuttamisessa valkoisista kantasuomalaisista VAILLA KANSALLISTA ja muutakin IDENTITEETTIÄ olevaksi värilliseksi mössöksi, jota tulevassa liittovaltioitetussa EU-Super-Neuvostoliitossa on helpompi hallita, niin on vain ajan kysymys, milloien ylläkuvattu on "uutta normaalia" myös Suomessa.

    Meille tulevat ukrainalaiset ovat kokonaan eri asia, koska he ovat todella HÄDÄNALAISIA pakolaisia, toisin kuin viherkommunistien ja kokkari-maanpetturien tervetulleiksi toivottamat, verorahoillamme loisimaan tulleet värilliset Lähi-Idästä ja Välimeren takaa.

    VastaaPoista
  10. Polpo on kansan vihollinen.

    Sellaisena sitä pitää kohdella.Aina ja kaikkialla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Qroquius Kad - myös valtamedia on kansan vihollinen ja sellaisena sitä tulee myös kohdella. Itsehän teen sen niin, että ignooraan valtamedian kokonaisuudessaan. Minulta ne eivät saa penniäkään. Onneksi ei nykyisin enää edes Yle-veroa.

      Poista
  11. "Väestönvaihto etenee: Valkoiset pakenevat Helsingistä
    Kotimaisia kieliä eli suomea ja ruotsia puhuvien määrä putosi lähes yhtä paljon kuin vieraskielisten määrä nousi",
    https://www.partisaani.com/news/replacement/2022/04/11/vaestonvaihto-etenee-valkoiset-pakenevat-helsingista/

    "Ukrainasta Suomeen heti sodan alussa yli 1 800 siirtolaista, joilla ”tuntematon äidinkieli.
    Suomalaisten ei tule sinisilmäisesti toivottaa kaikkia Ukrainasta saapuvia tervetulleiksi",
    https://www.partisaani.com/news/replacement/2022/04/15/ukrainasta-suomeen-heti-sodan-alussa-yli-1-800-siirtolaista-joilla-tuntematon-aidinkieli/

    "Ministeri Tytti Tuppuraista rahoittanut rikollisperhe jälleen otsikoissa.
    Ministeri-Tuppuraisen rahoittaja on ehtinyt kunnostautua esimerkiksi kielletyn liivijengi United Brotherhoodin vuokraisäntänä.
    ...
    Vankkumattomana ”antirasistina” Tuppurainen piti tammikuussa myös ”holokaustin muistopäivän” puheen, jossa hän kutsui ”vihapuhetta, rasismia ja erityisesti antisemitismiä” eurooppalaisiksi ”perisynneiksi”. ”Antirasistinen” demarivaikuttaja iloitsikin epäilemättä suuresti siitä, että 2015 Euroopan pakolaiskriisin yhteydessä hänen vanhat tuttunsa Santeri ja Toivo Kanninen kunnostautuivat myös vastaanottokeskusbisneksessä Kiinteistö Oy Mäkelininkatu 33 ‑yhtiön ja CCR Rooms Oy:n kautta":
    ...https://www.partisaani.com/news/enemies/2022/04/11/ministeri-tytti-tuppuraista-rahoittanut-rikollisperhe-jalleen-otsikoissa/

    Eräs Tuppuraisen aikaisempi lausahdus:
    "On väärin asettaa oma kansa ensimmäiseksi".

    Joukko suomalaisia on valinnut Tuppuraisen (oletetusti) omaksi KANSAN-edustajakseen, mutta siitä huolimatta hän näyttää vallankahvaan päästyään edustavan jotain kokonaan muuta tahoa kuin Suomen kansaa - valitettavasti monien muiden petturipoliitikkojen tavoin kuten esimerkiksi

    "Stubb: "Itäkeskus on kuin Somalia, Hieno paikka"
    Stubb-Itiksessä
    28.08.2015 16:25

    "– En tiedä, miten hyvin te voitte liikkua, mutta Itäkeskukseen kun menee, se on kuin Somalia. Se on hieno paikka, Stubb kertoi äidille tulkin välityksellä.
    – Olen käynyt siellä ja kyllä tuntui ihan siltä, että olen kotona, äiti vastasi hymyillen."
    http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/helsinki_turvapaikkatalkoot-40233

    Noin hienosti sanaili Alexander Stubb tänään käydessään Punavuoden vastaanottokeskuksessa juttelemassa Irakista tulleiden, 10 maan halki Suomeen reissanneiden elintasopakolaisten kanssa.
    Näin se vaan menee. Ensin Islam valtaa Itäkeskuksen, sitten koko Suomen 30 v kuluessa."

    VastaaPoista
  12. PT-median mukaan mellakat Ruotsissa ovat jatkuneet koko pääsiäisen torstaista alkaen.
    Pahimmat paikat ovat olleet Linköping, Norrköping, Tukholman Rinkeby ja nyt Malmö.
    Myös Landskronassa, Uppsalassa ja Göteborgissa on ollut mellakoita.
    Siis eteläinen Ruotsi on pois poliisin hallinnasta.

    Uskallan väittää, että Helsingissä tai vaikka Turussa voisi tapahtua vastaavaa jos sopiva trikkeri löytyy koska tätä Ruotsin ainesta asuu jo meilläkin.

    HS:n mukaan "Ruotsin oikeusministeri viime päivien mellakoista: Poliisia olisi pitänyt vahvistaa jo 25 vuotta sitten"
    Nyt kun Suomessa varaudutaan ja panostetaan puolustusvoimien kykyyn, on syytä miettiä myös täällä sisäisen turvallisuuden eli poliisin resursseja.
    Varmasti Suomessakin tarvitaan oikeita poliiseja, ei mitään Tapoloita.

    Laittomasti maassaolevien poistaminen minusta tulisi myös ottaa toimintalistalle ja osoittaa, että asioista päättävät suomalaiset - ei turvapaikkajärjestelmää väärin käyttävät henkilöt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan ainoa toivo lepää siinä uskossa josko valtapuolueet omaksuisivat Tanskan maahanmuuttopolitiikan sellaisenaan kuin se siellä on käytössä tai tulossa käyttöön. Silloin meillä voisi olla vielä hieman toivoa. Jos valtapuolueet kääntäisivät takkia maahanmuuttopolitiikassa, silloin nämä taposet sun muut alkavat myös toistella kuinka hieno juttu tämä onkaan. On tärkeää ilmoittautua ensimmäisten joukossa Hyvien Ihmisten klubiin.

      Poista
  13. Näin liittovaltioitettuun EU-Super-Neuvostoliittoon maatamme ajavia Suomea johtavia maanpettureita tukeva valheellinen valtamedia kertoo muunnettua totuutta Ruotsin mellakoista:

    "Valtamedia teki äärioikeistosta mellakoiden syypään",
    https://pt-media.org/2022/04/16/valtamedia-teki-aarioikeistosta-mellakoiden-syypaan/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se oli Paludan, joka aloitti. Tietenkin on totta sekin, että helposti kiihtyvä, väkivaltaan valmis ja suuri muslimimiesten joukko on jo iso ongelma Ruotsissa.

      Poista
  14. Kun puhutaan Ruotsin ja Suomen teistä pitää muistaa valtava ero: Ruotsilla oli potentiaalia olla maailman rikkain, Suomella on potentiaalia olla Euroopan köyhin. Eli Ruotsin tie ei voi olla meidän tiemme mutta se ei välttämättä ole hyvä uutinen. -jussi n

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!